Με τη “συνταγή” επιτυχίας της Υποδομής: K. Ηλιάδης και Μ. Κεχαγιάς

Τεχνικός διευθυντής ο πρώτος, κόουτς της ομάδας ο δεύτερος – Χρόνια συνεργάτες στον Ηρακλή, οδήγησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την Κ19.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Εδώ και αρκετές μέρες, οι παράγοντες του Ηρακλή, οι οποίοι επιχειρούν να συγκροτήσουν την ομάδα, που θα λάβει μέρος στη Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία – έχοντας αποφασίσει ότι το έμψυχο δυναμικό θα έχει ως κορμό παιδιά της Υποδομής – απευθύνθηκαν στον… καθ’ ύλην αρμόδιο.

Συζήτησαν και εξακολουθούν να συζητούν με τον Κώστα Ηλιάδη, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, οργανώνοντάς την και συγκροτώντας το ρόστερ, με το οποίο θα αγωνιστεί ο Ηρακλής κατά τη διάρκεια της – πολύ ιδιαίτερης, για τα δεδομένα του Συλλόγου – χρονιάς.

Μάλιστα, ο τελευταίος έχει αποφασίσει και για την τεχνική ηγεσία, καθώς επιθυμεί την παρουσία του Μαργαρίτη Κεχαγιά στον «κυανόλευκο» πάγκο.

Επί μακρά σειρά ετών στενός συνεργάτης του Κώστα Ηλιάδη, ο Μαργαρίτης Κεχαγιάς, απολύτως… εξειδικευμένος στο να προπονεί σε επίπεδο Ακαδημίας και νεαρών ποδοσφαιριστών, είναι ο κόουτς του περσινού θριάμβου της ομάδας Νέων, στην προσπάθεια, η οποία στέφθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με βάση τις υπάρχουσες εξελίξεις, αναμένεται αμφότεροι να ανακοινωθούν από τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top