“Πράσινο” από την ΕΠΟ για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ

Η Ομοσπονδία ενέκρινε τη συμμετοχή του Ημίθεου ως “Α.Σ. Ηρακλής 2015” στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αυτό, το οποίο ανέμεναν οι παράγοντες, που ασχολούνται με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, συνέβη και οι τελευταίες διαδικαστικές εκκρεμότητες ρυθμίστηκαν.

Ο λόγος για την τελική έγκριση της ΕΠΟ, ως προς τη συμμετοχή των “κυανολεύκων” με την επωνυμία “Α.Σ. Ηρακλής 2015” στη Γ΄ Ερασιτεχνική, η οποία απεστάλη και εγγράφως από την Ομοσπονδία.

Από εδώ και πέρα θα αρχίσει η στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος, τόσο σε επίπεδο τεχνικού επιτελείου, όσο και σε επίπεδο οριστικοποίησης του έμψυχου δυναμικού.

Θα πραγματοποιηθούν σύντομα οι σχετικές ανακοινώσεις, με την ομάδα να περνά σε ροή προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στους Χορτατζήδες, ώστε να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, το οποίο αρχίζει το σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου.

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος στη συγκεκριμένη κατηγορία, στα γραφεία της ΕΠΣΜ.

Σε τυπικό επίπεδο, λίαν συντόμως αναμένεται και η απόφαση αναγνώρισης του σωματείου και από την αρμόδια δικαστική αρχή της Θεσσαλονίκης, μετά το σχετικό αίτημα, που έχουν καταθέσει οι “κυανόλευκοι”.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top