Καλοπληρώνει το πάθος στο ντέρμπι του Μιλάνο!

Γεμάτο επιλογές είναι το κουπόνι του Σαββάτου, με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να μας δίνουν πολλές επιλογές για να πληρωθούμε. Ασφαλώς θα μας απασχολήσει το ντέρμπι μίσους του Μιλάνο, ενώ κρατάμε και τη «μάχη» της Μπαρτσελόνα στη Γρανάδα.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Μίλαν – Ίντερ

 

Για τη Μίλαν αυτό που μετρούσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ήταν η νίκη και αυτή ήρθε. Έστω με το οριακό 1-0 επί της Βερόνα στο «Μπεντεγκόντι». Αυτό ήταν το δεύτερο της τρίποντο φέτος. Η αλήθεια ωστόσο είναι πως δεν έπεισε και προβλημάτισε πάρα πολύ με την απόδοση της. Στον αντίποδα, η Ίντερ δεν είχε καλή εικόνα απέναντι στη Σλάβια Πράγας την περασμένη Τρίτη. Οι δυο τους έμειναν στο 1-1, με τους «νερατζούρι» να είναι και τυχεροί σε πολλές περιπτώσεις. Τουλάχιστον, εντός των συνόρων τα πάνε εξαιρετικά. Στο τελευταίο τους ματς, επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 της Ουντινέζε. Δεν τίθεται θέμα, πως οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν δείξει καλύτερα στοιχεία μέχρι στιγμής. Δεδομένου όμως πως σε τέτοια ντέρμπι μετράει περισσότερο το πάθος, θα ρισκάρουμε με το «Χ».

 

Γρανάδα – Μπαρτσελόνα

 

Έχει βγάλει απίστευτη ωριμότητα για ομάδα που έρχεται από την παρακάτω κατηγορία η Γρανάδα. Στο Βίγκο διατήρησε για τρίτο συνεχόμενο ματς το εκτός έδρας αήττητο της, επικρατώντας με σκορ 2-0 της Θέλτα. Συνολικά εκτός έδρας οι Ανδαλουσιανοί έχουν συγκεντρώσει επτά βαθμούς σε τρία ματς. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα προβληματίζει πολύ έντονα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Την περασμένη Τρίτη δεν έκανε σχεδόν τίποτα στο Ντόρτμουντ και έμεινε στο 0-0 με τους γηπεδούχους για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Τουλάχιστον την προηγούμενη αγωνιστική εντός συνόρων, είχε επιβληθεί με σκορ 5-2 της Βαλένθια. Χρειάζονται μια καλή νίκη οι Καταλανοί και αλίμονο αν δεν μπορούν να την πάρουν κόντρα στους νεοφώτιστους. Πάμε λοιπόν με το διπλό με ασιατικό χάντικαπ 1,5.

 

Στο Foxbet.gr θα βρεις ψαγμένα tips και δυνατά bets για το Σάββατο!

Σχετικά Άρθρα

Back to Top