Παραμένει στο Καυτανζόγλειο ο Ημίθεος

Στην καθιερωμένη έδρα του και στην περιπέτεια της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ ο Ηρακλής…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε ένα από τα θέματα, στα οποία έρχεται να απαντήσει η πρωτοβουλία των Ηρακλειδέων παραγόντων για συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Γ΄ ΕΠΣΜ, είναι και αυτό της αγωνιστικής έδρας.

Στον Ηρακλή, με την ποδοσφαιρική ομάδα να εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά από τη Super League, έχουν θέσει ως μία εκ των σημαντικών προτεραιοτήτων τη διασφάλιση των αδιαμφισβήτητων δικαιωμάτων του Συλλόγου στη χρήση του Καυτανζογλείου ως έδρα και η συνέχιση της αγωνιστικής παρουσίας και κατά τη σεζόν 2019-2020, υποβοηθά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όπως οι παράγοντες, που επιχείρησαν να «τρέξουν» το θέμα της συμφωνίας με το Παλαιοχώρι και της συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική, ομοίως και οι αντίστοιχοι, οι οποίοι επιχειρούν τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, σχεδιάζουν να διασφαλίσουν τη συνέχιση της παρουσίας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες επαφές με την επιτροπή διοίκησης του Σταδίου και ο Ημίθεος αναμένεται να χρησιμοποιήσει για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο την καθιερωμένη έδρα του, παρά το γεγονός ότι θα αγωνιστεί (από επιλογή του) στην τελευταία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top