Θέος: “Προσωρινή λύση, μέχρι να βρεθεί επενδυτής”

Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου αναλύει τα δεδομένα γύρω από το ποδοσφαιρικό Τμήμα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα σημείωσε ο Φώτης Θέος στον “Arena 89,4”:

“Η τελευταία φορά που πάρθηκε ουσιαστική απόφαση στον Ηρακλή, ήταν όταν συμφωνήθηκε η αγορά του ΑΦΜ από την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, το 2012. Τότε ο Γ.Σ. διέγραψε το ποδοσφαιρικό τμήμα. Με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη ενέργεια, μας έφερε και πάλι σε αδιέξοδο, είμαστε αναγκασμένοι να βρούμε λύση μέσω ενός άλλου σωματείου. Πολύς κόσμος ρωτάει, γιατί δεν παίζουμε με τον Γ.Σ. στο Γ’ Τοπικό. Το πρόβλημα είναι το χρέος που υπάρχει. Δεν έχουμε καν τραπεζικούς λογαριασμούς.

Υπάρχει μπλοκάρισμα που θα ανάγκαζε την ομάδα να σταματήσει σε λίγο καιρό. Υπάρχουν τεράστια προβλήματα με το ΙΚΑ και την Εφορία. Δεν έχει νόημα να βαδίσεις σ’ αυτό το δρόμο. Ο Κόσμος, δεν ήταν θετικός να προχωρήσει σε συνεργασία με το Παλαιοχώρι και για την επόμενη μέρα, ψάχνουμε μια προσωρινή λύση, για να πάρουμε λίγο χρόνο με το μέρος μας και να δούμε πιο ξεκάθαρα το μέλλον. Προφανώς, θα ψαχτεί κάποιος άνθρωπος, που θα λειτουργήσει ως επενδυτής.

Εδώ και πολύ καιρό, ξεκινήσαμε από το σωματείο της Πετοσφαίρισης να δημιουργήσαμε την ομάδα. Δεν είναι ίδιο το ΑΦΜ με αυτό του Γ.Σ.. Γι’ αυτό και προσπαθούμε να προχωρήσουμε προσωρινά μέσω αυτού. Ο Ηρακλής παίζει την ύπαρξή του. Όλα τα τμήματα κινδυνεύουν να μην υπάρξουν, γιατί ο Ερασιτέχνης είναι σε αυτή τη θέση που είναι, το σωματείο είναι σε κίνδυνο, όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Πλέον χτυπάει καμπάνα. Αν βαρέσει πιο βαριά, δεν θα υπάρχει ούτε μπάσκετ, ούτε βόλεϊ, ούτε κολύμβηση, ούτε τίποτα. Όλα γίνονται εξαιτίας του Γ.Σ., αν καταστραφεί αυτός, τότε θα διαλυθούν όλα τα τμήματα. Η επόμενη μέρα χρειάζεται έναν σοβαρό άνθρωπο, που θα ασχοληθεί με τον Ηρακλή και θα μπορέσει να τον μεγαλώσει.

Το τελευταίο διάστημα, δεν υπάρχει στον κόσμο καλό κλίμα. Δεν συμφωνούν οι περισσότεροι και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε όταν υπάρχουν διαφωνίες. Από την ενημέρωση που έχω πάντως, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ομάδα στο Γ’ τοπικό της ΕΠΣΜ. Στην προσωρινή αυτή λύση. Μετά την καταστροφή, μαζεύουμε τα κομμάτια μας, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δεν θα σταματήσει να υπάρχει ποτέ ο Ηρακλής, δεν τελειώνουν τόσο εύκολα οι ομάδες, οι ιδέες, τα σωματεία”.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top