Παπαστεριανός: “Το βασικό είναι η ενότητα στον Ηρακλή”

Ο έμπειρος μέσος μιλά για το “ναυάγιο” της συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική και την κατάσταση στο “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Μανώλη Παπαστεριανού στο “Metropolis 95,5”:

Για την ματαίωση της λύσης του ΑΦΜ του Αρη Παλαιοχωρίου: «Πήγε να γίνει μια καινούρια προσπάθεια από την επιτροπή του Ηρακλή και κλήθηκα να βοηθήσω κι εγώ. Οντας πολλά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου έχουν δει πολλά τα μάτια μου, είχα και μια αμφιβολία για το ότι μπορεί να μην ξεκινήσει καμία ομάδα. Ο κόσμος ήταν πραγματικά διχασμένος ακόμα και τώρα που η ομάδα πάει στο Γ’ τοπικό. Πρέπει να βγει μία λύση ώστε ο κόσμος να είναι ενωμένος και πάνω από όλα για το καλό της ομάδας».

Αν είναι σύμφωνος να ξεκινήσει ο Ηρακλής από την Γ’ ΕΠΣΜ: «Δεν είμαι ο αρμόδιος για να πω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Κλήθηκα να βοηθήσω την ομάδα που με ανέδειξε και δε θα έπαιρνα και καθόλου λεφτά».

Αν τον εκφράζει αυτή η λύση της Γ’ ΕΠΣΜ: «Είναι λίγο περίεργο. Νέα παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία έχουν δει τον Ηρακλή να μεγαλουργεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν είναι όλοι ενωμένοι, το Γ’ τοπικό είναι μια καλή λύση. Προφανώς με το ΑΦΜ θα ήταν πιο γρήγορη η επάνοδος του Ηρακλή στις επαγγελματικές κατηγορίες αλλά και σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε ο κόσμος να ήταν ενωμένος. Ο,τι και να διαλέξουμε είναι δίκοπο μαχαίρι. Ολα θα φανούν από το αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή γίνεται μια νέα προσπάθεια και ελπίζω να είναι για το καλό του Ηρακλή».

Για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα: «Θα προπονούμαι μέχρι τον Δεκέμβριο και θα περιμένω να βρω κάτι που θα με γεμίζει σαν άνθρωπο γιατί είχα προτάσεις».

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top