Ο Γυμναστικός Σύλλογος “τελείωσε” την υπόθεση Παλαιοχωρίου

“STOP” από τον Ερασιτέχνη με επίσημη ανακοίνωση, στην προοπτική συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική με την ταυτότητα του Άρη Παλαιοχωρίου.

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση του Γ.Σ. που βάζει τέλος στο όλο ζήτημα:

“Η διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής, παρά το κομβικό σημείο το οποίο βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αποφάσισε να σταματήσει την οποιαδήποτε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης μέσω της πρότασης που κατατέθηκε στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Κατσάνειο την περασμένη Παρασκευή.

Και η προσπάθεια για το συγκεκριμένο ζήτημα σταματά για τους εξής σημαντικούς λόγους:

Πρώτα – πρώτα επειδή η πρόταση αυτή καθ’ αυτή αφήνει ανοιχτά ζητήματα και σταματά πάνω σε σκοπέλους που δεν θα ήταν εύκολο να ξεπεραστούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Κυρίως όμως σταματά διότι η διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής αφουγκράζεται και τις αντιδράσεις του κυρίαρχου κόσμου του Ηρακλή, αντιδράσεις που σημειώθηκαν τόσο κατά την διάρκεια της συνέλευσης, όσο και μετέπειτα με διάφορους τρόπους.

Σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία του και παρά τα δεκάδες προβλήματα που συνάντησε η προσωρινή διοίκηση, δεν σταμάτησε και ουδέποτε θα σταματήσει να ακολουθεί τις προσταγές του βασικού και κύριου αιμοδότη του Συλλόγου που δεν είναι άλλος από τον κόσμο του.

Στο πλαίσιο αυτό δηλώνουμε, ότι παρά τις καθυστερήσεις οι οποίες φυσικά δεν οφείλονται αποκλειστικά σε εμάς, τα μέλη της διοίκησης, οι άνθρωποι του Ηρακλή, όσοι έχουν μείνει τουλάχιστον θα συνεχίσουν τον αγώνα που έχουν ξεκινήσει για την εξεύρεση μιας λύσης, η οποία θα είναι μόνιμη, υγιής και πάνω από όλα βιώσιμη για το πολύπαθο ποδοσφαιρικό τμήμα μας.

Σε αυτό το σημείο βέβαια σημειώνουμε, ότι δεν έχουμε κλείσει ποτέ τα αυτιά μας και πολύ περισσότερο τα γραφεία μας σε ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν σοβαρές προτάσεις για το μέλλον του τμήματος. Αυτούς τους ανθρώπους είμαστε πάντα ανοικτοί να τους ακούσουμε και να τους βοηθήσουμε στο πλαίσιο εξεύρεσης βιώσιμης λύσης.

Όπως τόσα χρόνια, δώσαμε τις μάχες για σημαντικά ζητήματα που είχαν να κάνουν με την διατήρηση της ακίνητης περιουσίας του συλλόγου, έτσι θα συνεχίσουμε με στόχο την επιστροφή του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ στις κατηγορίες από τις οποίες δεν θα έπρεπε να έχει πέσει ποτέ.

Τέλος, σε όσους βιάζονται πραγματικά να κατεβάσουν τα στόρια στην μεγαλύτερη ομάδα της χώρας και έχουν την λανθασμένη εντύπωση ότι θα τους δώσουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουν πάνω στα αποκαΐδια ενός ρημαγμένου Ηρακλή όπως προστάζει το…όνειρο τους, δηλώνουμε ότι καλό θα ήταν να σταματήσουν να κάνουν τέτοιου είδους…σκέψεις.

Όσο ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει ανθρώπους που είναι έτοιμοι να δώσουν και την ψυχή τους για τον σύλλογο, αυτή την ομάδα δεν μπορεί να την ξεγράψει. Και εμείς είμαστε εδώ, πάντα έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για να συνεχίσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ να μετατρέπει τα όνειρα αυτών που θέλουν το κακό του, σε εφιάλτες. Δυστυχώς για όλους αυτούς τα…κουρέλια τραγουδάνε ακόμη και θα συνεχίσουν να τραγουδούν στον αιώνα τον άπαντα.

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ”

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top