Η Bluearena για τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ο Ηρακλής μετά τη συνέλευση της Παρασκευής δεν είναι ίδιος. Έχει χαθεί κάτι πολύτιμο, κάτι το οποίο έπρεπε να διαφυλαχθεί, όπως έγραφαν και οι οργανωμένοι στην ανακοίνωση τους.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο
 
Πλέον ο κόσμος της ομάδας βρίσκεται μπροστά σε ακόμα μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Από τη μια μεριά τοποθετείται μια ομάδα παραγόντων η οποία δείχνει να προχωράει στο project που ονομάζεται Άρης Παλαιοχωρίου και από την άλλη ένα μέρος του κόσμου το οποίο αντιτίθεται, ίσως να είναι μεγάλο κομμάτι, ίσως μικρο και το οποίο δεν εκφράζεται από κάποιο θεσμό μιας και κανείς δεν έχει πάρει σαφή θέση υπέρ ή ενάντια στο εγχείρημα.
Σε όλη αυτή την κατάσταση πολύ δύσκολη είναι και η θέση όλων όσων ασχολούμαστε με το ρεπορτάζ του Ηρακλή και πάνω σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ενημερώσουμε ολόκληρο τον κόσμο του συλλόγου και τους αναγνώστες μας ότι μέχρι να ξεδιαλύνει το τοπίο και μέχρι να παρθεί μια οριστική απόφαση όσον αφορά τα τεκταινόμενα, εμείς από τη μεριά μας δεν θα δημοσιεύουμε καμία είδηση που αφορά στον Άρη Παλαιοχωρίου, όσο αυτή η ομάδα δεν αλλάζει όνομα, έμβλημα αλλά και έως ότου βρεθεί η φόρμουλα από τους αρμοδίους  ώστε ο κόσμος του Ηρακλή να ενωθεί κάτω από μια λύση, την οποία και θα θεωρήσουμε κοινά αποδεκτή.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top