Ματσάρα στη Λειψία και το ασιατικό της «Μπάρτσα»!

Μετά από τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των Εθνικών ομάδων, επιτέλους το Σάββατο έχουμε και πάλι γεμάτο κουπόνι. Δύο οι επιλογές μας σήμερα και θα κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ, αλλά και με τα σημεία.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Λειψία – Μπάγερν Μονάχου

 

Αφού άντεξε στην αρχή της αναμέτρησης με τη Γκλάντμπαχ, η Λειψία όχι απλά αντεπεξήλθε αλλά με τον Τίμο Βέρνερ να παίρνει μπρος, επιβλήθηκε με σκορ 3-1. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους «ταύρους» στο πρωτάθλημα και εξακολουθούν να έχουν το απόλυτο. Βέβαια, το επίπεδο δυσκολίας είναι σαφώς μεγαλύτερο σήμερα και ενώ την Τρίτη ρίχνονται στη «μάχη» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπενφίκα. Από την άλλη, η Μπάγερν έκανε… πάρτι κόντρα στη Μάιντς, της οποίας επικράτησε με το ευρύ 6-1. Αμυντικά -είναι η αλήθεια- πως εμφάνισε αδυναμίες, οι οποίες πάντως «καλύπτονται» από την εκπληκτική κατάσταση της επιθετικής της γραμμής. Και αυτή μεσοβδόμαδα ξεκινάει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Βαυαροί δεν έχουν καθόλου εύκολο σήμερα. Ακόμα δεν βρίσκονται στο 100% και έχουν απέναντι τους ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Περιμένουμε κλειστό ματς και η επιλογή μας θα είναι τα «2-3 γκολ».

 

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια

 

Απόντος του Μέσι, η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα στην Παμπλόνα και με τα χίλια ζόρια απέσπασε το 2-2 από την Οσασούνα. Η εμφάνιση της σε καμία περίπτωση δεν την τιμάει και είναι ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το γεγονός πως σε οκτώ παιχνίδια χωρίς τον ηγέτη της, έχει μόλις μία νίκη. Την ίδια ώρα, η Βαλένθια έρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Επιβλήθηκε με σκορ 2-0 επί της Μαγιόρκα, έστω κι αν στο πρώτο μισό δεν είχε καλή εικόνα. Βέβαια, αυτό δεν απέτρεψε τη διοίκηση να απολύσει μεσοβδόμαδα τον Μαρθελίνο, παρά το γεγονός ότι είχε καθολική υποστήριξη από κόσμο και παίκτες. Στη θέση του ο Άλμπερτ Θελάδες και είναι λογικό να υπάρχει… ανακατωσούρα στο εσωτερικό του συλλόγου. Όσα θέματα και αν έχει η «Μπάρτσα», μιλάμε για παιχνίδι στα μέτρα της απόψε. Πάμε με τον άσο με ασιατικό χάντικαπ -1.

 

Στοίχημα η ερώτηση; Foxbet η απάντηση!

Σχετικά Άρθρα

Back to Top