- Bluearena - https://bluearena.gr -

Iraklis Athens Club: “Είμαστε κατά της λύσης Παλαιοχωρίου!”

Η ανακοίνωση του Iraklis Athens Club:

Μετά από τη χθεσινή συνέλευση που έλαβε χώρα στο Iraklis Athens Club αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ότι είμαστε κάθετα εναντίον της λύσης παλαιοχωρίου!
Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως ακόμα και αν τελικά η σημερινή συνέλευση-παρωδία αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτή τη λύση, ακόμα κι αν αυτό το έκτρωμα αλλάξει όνομα και σήμα στο μέλλον και προβιβαστεί σε ανώτερη κατηγορία εμείς ΔΕΝ πρόκειται να την ακολουθήσουμε ποτέ!
Αντίθετα με τους υπόλοιπους φορείς της οικογένειας μας δεν πιστεύουμε πως η μονοετής απουσία μας από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα θα καταστεί καταστροφική για τον σύλλογο. Ίσα ίσα και με το μπάσκετ στην Α1, τον κόσμο κοντά στην ομάδα, μας δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε δημιουργικά αυτόν τον χρόνο και με ενότητα και νηφαλιότητα να κινηθούμε προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης βιώσιμης λύσης.
Εμείς, ως Iraklis Athens Club δηλώνουμε ξανά πως οι προτάσεις που καταθέσαμε στην πρόσφατη συνέλευση των φορέων στο Κατσάνειο συνεχίζουν να ισχύουν και καλούμε τους φορείς αυτούς (ΑΘ10, Όμιλιος 1899, Γ.Σ.Ηρακλής) να προχωρήσουμε ενωμένοι στην υλοποίησή τους.
Καλούμε τους φιλάθλους του και τη διοίκηση του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ να σεβαστούν τις μάχες που έχουμε δώσει σε πέταλα και δρόμους, να σεβαστούν τους πατεράδες μας και τους παππούδες μας που αγωνίστηκαν για να υπερασπιστούν την κυανόλευκη, να σεβαστούν τους αγωνιστές του τεράστιου αυτού ΣΥΛΛΟΓΟΥ που πολέμησαν με τον Ημίθεο στην καρδιά και να πράξουν το αυτονόητο!
Υ.Γ. Όσο υπάρχουμε εμείς και τα παιδιά μας ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα ζει και θα βασιλεύει!
Υ.Γ.1 Ευχαριστούμε το Ηρακλής Κουλτούρα και Αλητεία για την υπέροχη φωτογραφία και το ποστ που μας έκανε να δακρύσουμε από χαρά και συγκίνηση.
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ!!!

Image may contain: one or more people