- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η μεγάλη ευκαιρία του κόσμου να ανατρέψει το πλάνο του Παλαιοχωρίου!

Η κρίσιμη μέρα για το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο έφτασε. Στις 18:00, σήμερα (13/9) διεξάγεται στο Κατσάνειο η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, με αποκλειστικό αντικείμενο τη λήψη απόφασης σχετικά με το ποδοσφαιρικό Τμήμα.

Ο κόσμος της ομάδας, μέσω των κοινωνικών δικτύων έχει εκφράσει απερίφραστα την αντίθεσή του στο εγχείρημα της συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική, μέσω της συμφωνίας με τον Άρη Παλαιοχωρίου και το απόγευμα έχει τη μοναδική ευκαιρία να ανατρέψει τα πάντα και να μην αφήσει να περάσει ένα σχέδιο, που τον βρίσκει αντίθετο, όπως τουλάχιστον διαφαίνεται μέσα από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, με την Αυτόνομη Θύρα 10 να έχει – επίσης – ταχθεί ενάντια στη συγκεκριμένη προοπτική.

Αν και εφόσον το σώμα της Γενικής Συνέλευσης δώσει αρνητική απάντηση στην πρόταση των παραγόντων του Συλλόγου για υλοποίηση τους συγκεκριμένου πλάνου, τίποτε δεν μπορεί και δεν πρόκειται να προχωρήσει!

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου και οι παράγοντες της επιτροπής ποδοσφαίρου θα πρέπει να αποδεχθούν στην πράξη ενδεχόμενο “ΟΧΙ” των Ηρακλειδέων και να αποδειχθούν έτοιμοι να υπακούσουν στην εντολή ανατροπής δεδομένων, που θα τους δοθεί, σε αυτήν την περίπτωση…