Το “κυανόλευκο” Εφηβικό απέκτησε πέντε διεθνείς!

Η παρουσίαση των πέντε μεταγραφικών αποκτημάτων από τον βολεϊκό Ηρακλή.

Ακαδημία, Βόλει

Το ΤΑΑ Ηρακλής, καλωσορίζει τους πέντε νέους αθλητές που προστέθηκαν πρόσφατα στην εφηβικό ρόστερ για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-20.

▪️Μιχαήλ Κοτόρνος γεννήθηκε στην Ξάνθη στις 23 Ιουνίου το 2001, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Από το 2015 εως το 2019 αγωνιζόταν στην ομάδα Ερμογενής Ξάνθης.

Ο ίδιος δηλωσε : Είναι μεγάλη μου τιμή που φέτος θα φορέσω και θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ηρακλή, γιατί πιστεύω ότι είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στο βόλεϊ και θέλω να κατακτήσω όσους περισσότερους τίτλους μπορώ αυτή τη σεζόν.

▪️Αλέξανδρος Τζουγκαράκης γεννήθηκε στα Χανιά στις 24 Ιανουαρίου το 2002 έχει ύψος 1,96 και αγωνίζεται στη θέση του Κεντρικού. Την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στην ΑΟ Χανίων.

Ο ίδιος δηλωσε : Χαίρομαι που βρίσκομαι στην ομάδα του Ηρακλή, διότι γνωρίζω τη δουλειά του κ. Νανά ενώ στην ομάδα επικρατεί ωραίο κλίμα και θεωρώ πως όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε ένα τίτλο στο πρωτάθλημα.

▪️Χρήστος Ντουμας γεννήθηκε στο Σουφλί στις 9 Φεβρουαρίου το 2001 και αγωνίζεται στη θέση του Πασαδορου, την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στον Έβρο Σουφλίου.

Ο ίδιος δηλωσε : Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ηρακλή, καθώς είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστει στα πρωταθλήματα της Ελλάδας, εχει στόχους και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

▪️Γιώργος Αναστασάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 11 Ιουνίου το 2001 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου ή ως διαγώνιος. Την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στην Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου.

Ο ίδιος δηλωσε : Επέλεξα την ομάδα του Ηρακλή γνωρίζοντας την πολυ καλη δουλειά που κάνει ο προπονητής τα τελευταία χρόνια τόσο στην ομάδα αλλά και στα αναπτυξιακά της εθνικής. Ο Ηρακλής είναι μια δυνατή ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι ψηλά στο πρωτάθλημα των εφήβων και θεωρώ πως και φέτος όλοι μαζί θα πάρουμε κάποιο τίτλο.

▪️Βαγγέλης Κεσούδης γεννήθηκε στο Σουφλί στις 19 Δεκεμβρίου το 2001 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Ο ίδιος δηλωσε : Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι με τον Ηρακλή, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ, τόσο στο επίπεδο των ανδρών, των εφήβων και των παίδων. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους, κυνηγάει την πρωτιά και τίποτα λιγότερο.

Και οι πέντε νέοι αθλητές που θα πλαισιώνουν το φετινό ρόστερ της ομάδας αγωνίζονται στην Εθνική Εφήβων.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top