Καστρίτης: “Αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών” (vid)

Ο προπονητής του Ηρακλή τοποθετήθηκε σχετικά με την εξέλιξη της ομάδας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη βουλγαρική ομάδα.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η τοποθέτηση του Γιάννη Καστρίτη:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς και έχουν μεγάλα οφέλη σε ότι έχει να κάνει με το μοντάρισμα της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους παίκτες στην διάθεση μας, γιατί είναι εκτός οι Καββαδάς, Ζάρας ο Σμιθ και σε κάποιο σημείο τραυματίστηκαν οι Γκάρετ και Σούλερ. Είχαμε απουσίες που δεν μας βοηθούν να εκμεταλλευτούμε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιώσουμε την χημεία μας.

Όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλό τους εαυτό και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε το αυριανό ρεπό και στα «Μαυροσκούφεια» να πάμε με όσο το δυνατόν λιγότερος απουσίες και προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα».

Είναι νωρίς και θέλουμε χρόνο είναι δύσκολο να αφομοιώσουμε όσα θέλουμε και να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Μας λείπει η υγεία και μας εμποδίζει να δουλέψουμε όλοι μαζί, αυτό που δεν μας λείπει όμως είναι οι εξαιρετικοί χαρακτήρες».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top