Σημαντική βελτίωση από Ηρακλή – Κόντραρε τον ΠΑΟ στην Πορταριά (pics)

Οι “κυανόλευκοι” ξεκλειδώθηκαν επιθετικά, με Σμιθ, Χάνλαν και Σούλερ και αντιμετώπισαν “στα ίσια” στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα τον Παναθηναϊκό της Ευρωλίγκα, φτάνοντας στο 80-74 στο 34΄, πριν το τελικό 99-79, που διαμορφώθηκε λόγω της χρησιμοποίησης νεαρών από τον Γιάννη Καστρίτη.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αγωνιζόμενος χωρίς τρία βασικά στελέχη του (Γκάρετ, Καββαδάς, Ζάρας), αλλά σαφέστατα βελτιωμένος ο Ημίθεος, κόντραρε τον Παναθηναϊκό της Ευρωλίγκα στο φιλικό της Πορταριάς.

Όπως αναφέρει η επίσημη καταγραφή του αγώνα από την “κυανόλευκη” ΚΑΕ:

«Λίαν καλώς! Αυτος είναι ο βαθμός ανταπόκρισης των παικτών του Γιάννη Καστρίτη στο σημερινό δυνατό φιλικό με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, στην Πορταριά, παρά τη διαφορά των 20 πόντων της «πράσινης» επικράτησης (99-79, δεκάλεπτα 23-25, 55-45, 78-66).
Σκορ που διαμορφώθηκε στο τέλος, αφού στο 34’ το σκορ ηταν στο 80-74.

Το αποτέλεσμα έτσι κι αλλιώς δεν απασχολεί κανέναν-ο βαθμός βελτίωσης ειναι το ζητούμενο ιδίως δε τέτοια φιλικά με ομάδας Ευρωλίγκας και αυτό ηταν που η τεχνική ηγεσία κατέγραψε με θετικό βαθμό. Σμιθ, Χάνλαν, Σούλερ ξεχώρισαν ενώ ο Ντειβις αν και φορτώθηκε νωρίς με φάουλ προσέφερε πολλές στιγμές θεάματος.

Ο εξαιρετικός σήμερα Σμιθ αποχώρησε με ενόχληση στον ώμο στο 35’, χωρις κατι ανησυχητικό, ενώ πολύ καλή ηταν η παρουσία από τον αρχηγό Καλαϊτζίδη, ενώ δεν έπαιξαν οι Γκάρετ, Ζαρας, Καββαδάς.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη και την Πέμπτη τη Λέφσκι Λουκόιλ Σόφιας, στο Ιβανώφειο.

Τα δεκάλεπτα: 23-25, 55-45, 78-65, 99-79.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Πεδουλάκης): Φριντέτ 24 (4), Ράις 24 (4), Τόμας 20, Τζόνσον 8 (1), Ουάιλι 8, Μπέντιλ 7, Μπράουν 5, Μήτογλου 2, Βουγιούκας 1, Παππάς, Περσίδης, Παπαδάκης.

Ηρακλής (Καστρίτης): Σούλερ 15 (2), Χανλαν 15 (1), Σμιθ 19 (3), Οκερεαφορ 10 (2), Ντειβις 11, Κακαρούδης, Μανωλοπουλος 3(1), Καλαιτζιδης 6, Γεωργακης, Τσούκας, Φιλλιος, Νωτης.

ira pao2

ira pao4

ira pao5

 

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

Image may contain: 2 people, people sitting

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

Σχετικά Άρθρα

Back to Top