Με έμπειρους “πρώην”, αλλά και Κ19 στη Γ΄ Εθνική

Βολιδοσκοπούνται παίκτες, που πρωταγωνίστησαν στον Ηρακλή της περιόδου 2017-2018, ενώ θα αξιοποιηθούν και οι πρωταθλητές της Νέων..

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στον Ηρακλή δεν σκέφτονται σε καμία περίπτωση την επιλογή αποδέσμευσης του αγωνιστικού δυναμικού της περσινής πρωταθλήτριας ομάδας Νέων του Συλλόγου.

Σκοπεύουν να προσαρμόσουν την παρουσία της και στον νέο σχεδιασμό, που θέλει τον Ημίθεο να αγωνίζεται σε συνεργασία με άλλη ομάδα (Άρης Παλαιοχωρίου) στη Γ΄ Εθνική, παρότι αρχικώς κάτι τέτοιο θεωρούνταν ότι θα σήμαινε πως η Κ19 δεν θα είχε ευκαιρία αξιοποίησης.

Με την ομάδα της Χαλκιδικής να έχει αποφασίσει να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και να το πράττει μόνο εκτάκτως και την τελευταία – κατά κυριολεξία – στιγμή (ακριβώς λόγω της συμφωνίας με τους «κυανολεύκους», δύσκολα μπορεί κανείς να κάνει λόγο για ρόστερ και δεδομένο βασικό κορμό.

Το πλέον πιθανό λοιπόν, είναι να αναλάβουν δράση και πολλά από τα παιδιά της Νέων, τα οποία θα πλαισιωθούν και από πιο έμπειρους παίκτες, στην εξέλιξη της πορείας των πραγμάτων και αναλόγως των αποφάσεων, οι οποίες θα παρθούν από τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Ήδη έχει αρχίσει η βολιδοσκόπηση παικτών, που πρωταγωνίστησαν στον Ηρακλή της Γ΄ Εθνικής της περιόδου 2017-2018 και παραμένουν χωρίς ομάδα, ενώ κρούσεις γίνονται και σε κάποιους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, οι οποίοι παραμένουν ελεύθεροι.

Όλα αυτά, βεβαίως, υπό την προϋπόθεση ότι το πλάνο προχωρήσει κανονικά και ο Ηρακλής «κατέβει» στη Γ΄ Εθνική…

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top