- Bluearena - https://bluearena.gr -

Φιλικό με ΠΑΟ και, έπειτα, αρχίζουν τα… ουσιαστικά τεστ δυνατοτήτων (pics)

Όπως δομήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας του μπασκετικού Ηρακλή, τα ουσιαστικά τεστ δυνατοτήτων για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη αρχίζουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Το Σάββατο στην Πορταριά είναι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διαθέτει δυναμική κατάκτησης της Ευρωλίγκα, ενώ προηγήθηκαν άλλοι δύο αγώνες με τον αντιστοίχου επιπέδου Ολυμπιακό, αλλά εκείνος με το Ανατόλια της Α2.

Ο κόουτς των “κυανολεύκων”, ωστόσο, θα έχει τεράστιες ευκαιρίες εξαγωγής ουσιαστικών και ασφαλών συμπερασμάτων, μέσα από τα πραγματικά τεστ δυνατοτήτων, τα οποία θα ακολουθήσουν, όπως αυτά με τη Λουκόιλ (δύο παιχνίδια), τον Κολοσσό, τον Προμηθέα και τον Ήφαιστο.

Συνοπτικά, η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

➡️ Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο Ιβανώφειο καθώς μπήκαμε στον μήνα εναρξης των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ομάδας μας.
➡️ Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα με ασκήσεις βελτίωσης φυσικής κατάστασης και τακτικής και θα συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και τις επόμενες ημέρες.
➡️ Την Παρασκευή θα αναχωρήσουν για την Πορταριά του Πηλίου όπου στο προγραμμα υπαρχει ενα ακόμη δυνατό τεστ με τον Παναθηναϊκό.
➡️ Εξ άλλου, αύριο το βράδυ (20:35) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Αμερικανός σέντερ Ντάριους Γκάρετ που θα ενσωματωθεί και αυτός στην προετοιμασία.

Image may contain: 1 person, playing a sport, standing and basketball court

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

Image may contain: 1 person, playing a sport, standing and basketball court