- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ποιοι… “αποκαταστάθηκαν” και ποιοι είναι στην αναμονή…

Το ενδιαφέρον άρθρο του Γιάννη Τσερβίνη στην εφημερίδα “Metrosport”:

 

Οι περισσότεροι εξ αυτών αποκτήθηκαν από τον Ηρακλή μετά… βαΐων και κλάδων και έχοντας ένα «καλό» βιογραφικό. Με θητεία σε αρκετές καλές ομάδες, ακόμη και της Super League, εξ ου και το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι θεωρούνταν από τα φαβορί για άνοδο. Αυτές οι περγαμηνές και «συστάσεις» ωστόσο ουδέποτε εμφανίστηκαν εντός αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να υποβιβαστεί στη Football League και να διαθέτει μία από τις πιο προβλέψιμες και κουραστικές ομάδες του Πρωταθλήματος.

Η απογοητευτική παρουσία μάλιστα των περισσότερων ποδοσφαιριστών «αποτυπώθηκε» και στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς από το περσινό ρόστερ δεν πήρε μεταγραφή για ομάδα SL1, ενώ αρκετοί συμφώνησαν με ομάδες Football League, ήτοι δηλαδή Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται αν μη τι άλλο, αν όχι για πισωγύρισμα στην καριέρα τους, για μία παραμονή στα ίδια επίπεδα.

Αναλυτικά οι μετακινήσεις των πρώην παικτών του Ηρακλή:

Βιτλής στον Απόλλωνα Σμύρνης, Γιαννίτσης στα Τρίκαλα, Παναγιωτούδης στον Κισσαμικό, Ζιαμπάρης στον Κισσαμικό, Κωστούλας στον Απόλλωνα Λάρισας, Στάμου στη Βέροια, Κουκόλης στην Τρίγλια, Γιάννης Παπαδόπουλος στο Διγενή Μόρφου.

Σε αναζήτηση ομάδων βρίσκονται αρκετοί εκ των βασικών την περσινή χρονιά όπως οι Δημήτρης Κουτρομάνος, Σιλβα Κλέιτον, Εμάνουελ Περόνε, Μάρκος Ντούνης, Χρήστος Ρόβας, Παναγιώτης Βοσνιάδης.

Πηγή: Εφημερίδα “Metrosport”