- Bluearena - https://bluearena.gr -

Κατέφθασε ο Σμιθ – “Έτοιμος να δώσω μάχη με όλες τις δυνάμεις μου!” (vid)

Η σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ με τις δηλώσεις άφιξης του Αμερικανού:

Lenzelle Smith is here! Ο Αμερικανός φοργουορντ έφθασε στη Θεσσαλονίκη και απο αύριο Σαββατο 24/8 θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ομάδας μας.

«Αισθάνομαι όμορφα που έρχομαι για τον ΗΡΑΚΛΗ για να παίξω στην Ελληνική Λίγκα και πάλι. Γνωρίζω τον προπονητή, γνωρίζω μερικά απ’ τα παιδιά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω να κάνουμε δική μας την πόλη και γιατί όχι όλη τη Λίγκα! Είμαι παίκτης που μάχεται για την ομάδα και αυτό θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω και στον ΗΡΑΚΛΗ» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 4ος, κατά σειρά αφίξεων, ξένος μας.

Lenzelle Smith is here! Ο Αμερικανός φοργουορντ έφθασε στη Θεσσαλονίκη και απο αύριο Σαββατο 24/8 θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ομάδας μας. «Αισθάνομαι όμορφα που έρχομαι για τον ΗΡΑΚΛΗ για να παίξω στην Ελληνική Λίγκα και πάλι. Γνωρίζω τον προπονητή, γνωρίζω μερικά απ’ τα παιδιά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω να κάνουμε δική μας την πόλη και γιατί όχι όλη τη Λίγκα! Είμαι παίκτης που μάχεται για την ομάδα και αυτό θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω και στον ΗΡΑΚΛΗ» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 4ος, κατά σειρά αφίξεων, ξένος μας.

Gepostet von Iraklis BC / Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση [1] am Freitag, 23. August 2019