Η νέα στελέχωση της “κυανόλευκης” Ακαδημίας μπάσκετ

Ακόμη πιο δυναμικό “μπάσιμο” της καλαθοσφαιρικής Υποδομής του Ηρακλή…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Ακαδημια μπασκετ του ΗΡΑΚΛΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο προπονητικό team των τμημάτων υποδομής.
Προπονητής της εφηβικής και παιδικής ομάδας και τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής αναλαμβάνει ο Τσάικος Μιχαήλ καθηγητής φυσικής αγωγής με συνεχείς επιτυχίες στα τμήματα υποδομής και ανάδειξη πολλών αθλητών που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες.
Άμεσοι συνεργάτες του οι Γιώργος Γεροφώτης και Χρήστος Τσίμπος προπονητές που προέρχονται απο τα σπλάχνα της ομάδας καθώς ήταν αθλητές του Ηρακλή και αμφότεροι επέστρεψαν υστερα από μια πολύ πετυχημένη πορεία στα τμήματα υποδομής αλλά και σε αντρικό επίπεδο.
Ο κοουτς Γεροφώτης,καθηγητης φ.α θα είναι υπεύθυνος στο τεχνικό κομμάτι στα τμήματα της ακαδημίας (προμίνι -μπαμπίνι ) και προπονητής στα αγωνιστικά τμήματα (μίνι και προπαιδικό)
Ο κοουτς Τσίμπος ,διπλωματούχος προπονητής απ την σχολή της Γ..Γ.Α θα είναι υπεύθυνος ατομικής βελτιώσης τοσο για τα τμήματα υποδομής οσο και στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας.
Παράλληλα θα είναι και πρώτος προπονητής σε αγωνιστικά τμήματα (προπαιδικό και μίνι).
Γενικός διευθυντής της ακαδημίας και επικεφαλής του προπονητικού προγράμματος συνεχίζει ο Χρήστος Παπαδούλης .

Στόχοι του προπονητικού προγράμματος δεν είναι η κατάκτηση πρωταθλημάτων ,αλλά η ανάδειξη αθλητών που θα στελεχώσουν την αντρική ομάδα καθώς και οι υπόλοιποι αθλητές μας να είναι σε πολυ υψηλό επίπεδο και να συνεχίσουν να αγωνίζονται είτε σε εθνικές κατηγορίες είτε στα τοπικά πρωταθλήματα και να μένουν κοντά στον αθλητισμό.
Ηδη την φετινή σεζον 3 αθλητές της εφηβικής ομάδας( Φίλιος ,Πετανίδης ,Παπαθεοδώρου)
Καθως και οι Γεωργαλας -Τσούκας που ηταν ως περυσι στο προπονητικο πρόγραμμα της ακαδημίας θα είναι μέλη της αντρικής ομάδας .
7 αθλητές μας επίσης ηταν φέτος μέλη των μικρών εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα οι Γεωργαλας -Φιλιος-Κωστίκας -Πετανίδης -Κοκκινος-Παλκογιάννης και Δημαλής γεγονός που αναδεικνυέι την σπουδαία προσπάθεια που επιτελέιται στο Ιβανώφειο.

Η ακαδημία μαζί με τουσ υπόλοιπους προπονητές που θα άνακοινωθουν στην τελετή εναρξης ,τον υπευθυνο φυσικής κατάστασης ,τον διατροφολόγο και την ψυχολόγο εχει παράλληλα στόχο μεσα απο δράσεις (συμμετοχη σε διεθνη τουρνούα ,
Ημερίδες ,κοινωνικές εκδηλώσεις ) να ενισχύσει τον παιδαγωγικό της ρόλο και να συνδράμει στην προσπάθεια της οικογένειας για ομαλή κοινωνικοποίηση των παιδιων και να τους δωσει τα απαραίτητα εφόδια για να έχουν την ποθητή πρόοδο αργότερα τοσο στις σπουδές τους οσο και στην καριέρα τους
δινόντας τους σωστές αρχές και νοοτροπία .

Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής ξεκίνησαν ηδη απο την 19/08 και συνεχίζουν με την εναρξη των αγωνιστικών τμημάτων (προπαιδικό και μινι ) στις 26/08.
Οι πιο νεαροί αθλητές της ακαδημίας ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους το Σαββατο 07/09 που θα γινει και η τελετή έναρξης της ακαδημίας .
Πληροφορίες για εγγραφές για τις λίγες θέσεις που εχουν απομείνει στο τηλ:6972635978(Παπαδούλης Χρήστος ).

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing

Σχετικά Άρθρα

Back to Top