Π. Βαρβεσιώτης: “Όνειρο ζωής η πρώτη ομάδα!”

Ο νεαρός ακραίος, που προωθήθηκε στν πρώτη ομάδα του Ηρακλή, μετά από 11 χρόνια παρουσίας στην “κυανόλευκη” Υποδομή, μιλά για το μεγάλο άλμα, που πραγματοποίησε.

Βόλει, Ηρακλής

Όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρβεσιώτης, στην εκπομπή “Ώρα για Μπλε” του “Libero 107,4”:

Ήταν στόχος κι όνειρο ζωής,τώρα όμως χρειάζεται δουλειά ώστε να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Ξεκινησα το 2008 στον ΗΡΑΚΛΗ. Είναι κάτι διαφορετικό, ομως είμαι αγωνιστικά κι ψυχολογικά έτοιμος και στην διάθεση του κοουτς,ώστε να κρατήσω τη σημαία του ΗΡΑΚΛΗ ψηλά.

Για το φετινό πρωτάθλημα: Υπάρχουν στο πρωτάθλημα αθλητές παγκόσμιας κλάσης,θέλω παρά πολύ να ζήσω αυτή την εμπειρία ως παίκτης καθώς το έχω ζήσει ως φίλαθλος. Είμαι έτοιμος να μπω μέσα έστω κι για μια φάση κι να δωσω το εκατο τις εκατο.

Για τους στοχους της ομαδας: Θελουμε να έχουμε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς κι να βάλουμε ψηλά τον πήχη. Μακάρι να βρεθούμε πάλι στους τελικούς αλλά να σηκώσουμε και τον τίτλο. Εγω πιστεύω ότι θα βρεθούμε και στην τετράδα του πρωταθληματος. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα καλό επίπεδο στο πρωτάθλημα με καλούς παίκτες αλλά κι ο ΗΡΑΚΛΗΣ σεζόν με τη σεζόν γίνεται ολοένα κι καλύτερος. Φέτος ήρθε η ώρα για το βήμα παραπάνω ωστε να φέρουμε τον τίτλο στη πόλη.

Απομαγνητοφώνηση: 1000xroniairaklis.wordpress.com

Σχετικά Άρθρα

Ασύλληπτο! Τον “έσφαξαν” με Παναθηναϊκό και τον καλούν σε απολογία!

Βόλει

TAA Ηρακλής: “Ξεφτιλίζεστε, σας τρομάζει ακόμη ο Ηρακλής…” (pics)

Βόλει

Back to Top