- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ν. Καλαϊτζίδου: Ωραίο το συναίσθημα να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο

Σήμερα στις 7 η ώρα ξεκινάει η προετοιμασία στο τμήμα του γυναικείου βολλευ του αυτοκράτορα. Προπονητής είναι ο Θανάσης ο Δραμπας που ήταν και πέρσι και βοηθός του ο Άρμεν Μπουλουμπενκοβ. Το γυναικείο βολλευ έκανε αρκετές καινούργιες μεταγραφές και έχει πλαισιώσει και αρκετές μικρές αθλήτριες.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας αλλά και οι δικοί σου για την φετινή χρονιά;

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί, άλλωστε στον Ηρακλή δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, ο πρώτος και κυριότερος στόχος είναι η άνοδος και έπειτα το κύπελλο της κατηγορίας. Οι δικοί μου στόχοι είναι να έχω μια δημιουργική χρόνια να βοηθήσω τις συμπαίκτριες μου και να είμαι αποτελεσματική για την ομάδα. Να έχουμε υγεία πάνω από όλα και με συνεργασία και ομαδικότητα θα τα καταφέρουμε.

Έχει ο Ηρακλής την υποδομή για να φτάσει και να σταθεροποιηθεί εκεί ξανά στα ψηλά της Α1 τα επόμενα χρόνια;

Ο Ηρακλής στο βολλευ πάντα είχε την υποδομή και όχι μόνο στα αγόρια. Θέλω να τονίσω πως τα δυο τελευταία χρόνια γίνεται τεράστια δουλειά στις ακαδημίες μας, με αποτέλεσμα πολλές μικρές αθλήτριες να παίζουν στο γυναικείο τμήμα. Φέτος θα πρωταγωνιστήσουμε και στα κορίτσια και έτσι θα συνεχίσουμε, με υπομονή πολύ δουλειά και με δικά μας παιδιά. Ο Ηρακλής θα ξανά φτάσει εκεί που ανήκει.

Πόσο σημαντική είναι η στήριξη του κόσμου και με ποιους τρόπους μπορεί μα βοηθήσει στο τμήμα;

Η στήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντική σε κάθε παιχνίδι. Είναι ωραίο το συναίσθημα να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο. Μας βοηθάει πολύ στην ψυχολογικά στην ενέργεια και μας ωθεί στο αποτέλεσμα της νίκης. Ο κόσμος του Ηρακλή είναι βολλευκος, ξέρει το άθλημα, αγαπάει το άθλημα και τους θέλουμε όλους δίπλα μας.

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις σε όλη την οικογένεια του Ηρακλή εκ μέρους όλης της ομάδος αλλά και δικό σου ξεχωριστά.

Το μήνυμα όλης της ομάδας είναι πως θα δώσουμε το 100% μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας ,ώστε στο τέλος να τους πραγματοποιήσουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Σε αυτό σας θέλουμε όλους κοντά μας. Το δικό μου μήνυμα είναι πως ο λαός του Ηρακλή πρέπει να μείνει ενωμένος παρά τις δυσκολίες που περνάει και να συσπειρωθεί δίπλα στα τμήματα.

Χίλια χρόνια Ηρακλής