Τα «θεματάκια» του Άγιαξ και το 2.90 της Μπριζ!

Βραδιά… Τσάμπιονς Λιγκ αυτή της Τρίτης με το πρώτο σκέλος των πλέι-οφ της διοργάνωσης να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο κουπόνι. Τα παιχνίδια αυτά θα μας απασχολήσουν και εμάς και πάμε με δύο επιλογές. Μια καλοπληρωμένη και μια «σίγουρη».

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ

 

Έκανε απίστευτο comeback ο ΑΠΟΕΛ για να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρότι έχασε με σκορ 2-1 από την Καραμπάγκ στη Λευκωσία, πήγε και έκανε… κηδεία στο Αζερμπαϊτζάν. Επικράτησε με σκορ 2-0 και πήρε την πρόκριση. Όλα αυτά, στο ντεμπούτο του Τόμας Ντολ στον πάγκο του κι ενώ αναβλήθηκε η πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερο. Από την άλλη, ο Άγιαξ πήγε να πάθει τεράστιο κάζο από τον ΠΑΟΚ. Μετά το 2-2 της Τούμπας, μάλλον σνόμπαρε τους Θεσσαλονικείς στη ρεβάνς του Άμστερνταμ και πήγε να την πατήσει. Επιβλήθηκε με σκορ 3-2 και τρία κερδισμένα πέναλτι, εκ των οποίων το τελευταίο σήκωσε πολύ κουβέντα. Στο πρωτάθλημα πέρασε άνετα από την έδρα της Φένλο με σκορ 4-1. Πάντως, οι Ολλανδοί αντιμετωπίζουν θέματα στα μετόπισθεν και στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Πάμε με το αμφίσκορο.

 

Λίντσερ – Κλαμπ Μπριζ

 

Μετά από 54 χρόνια η Λίντσερ συμμετέχει και πάλι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και φροντίζει να κάνει… αισθητή την παρουσία της και με το παραπάνω. Θύμα της στην προηγούμενη φάση η Βασιλεία, της οποίας θριάμβευσε 2-1 στην Ελβετία, πριν τη νίκησει και στην Αυστρία με σκορ 3-1. Έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα και πάει για το «θαύμα» του Τσάμπιονς Λιγκ. Με το μυαλό στο αποψινό, το Σάββατο «κόλλησε» στο εντός έδρας 1-1 με τη Βάτενς. Στον αντίποδα, η Κλαμπ Μπριζ έφτασε ως εδώ αποκλείοντας στην προηγούμενη φάση τη Ντιναμό Κιέβου. Μετά το 1-0 του Βελγίου, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως οι Ουκρανοί ανοίχτηκαν στη ρεβάνς και πήρε το πολύτιμο 3-3. Με αισθητά βελτιωμένο μπάτζετ κυνηγάει το κάτι παραπάνω. Έβγαλε άγχος πάντως στο εντός με την Έουπεν την Παρασκευή και έμεινε στο 0-0. Σε κάθε περίπτωση, η «μπλάουσβαρτ» είναι πιο έμπειρη και πιο ποιοτική ομάδα. Θα κυνηγήσουμε την έκπληξη του διπλού στο 2.90.

 

Στο Foxbet.gr θα βρεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Back to Top