Παιχνίδι με τα γκολ σε «Μολινό» και Μόσχα!

Δευτέρα και στο ξεκίνημα της εβδομάδας το κουπόνι είναι αρκετά γεμάτο για να κάνουμε παιχνίδι. Εμείς θα αφήσουμε τα σημεία σήμερα και θα πάμε με τα γκολ, κρατώντας δύο επιλογές. Μία από την Αγγλία και μία από τη Ρωσία.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη η Γουλβς, η οποία επικράτησε με σκορ 4-0 της Πιούνικ Ερεβάν. Αυτό την φέρνει απέναντι στην Τορίνο πλέον και το ζήτημα με τους «λύκους» είναι πλέον να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο πολύ βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη. Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-0 της Τσέλσι και μπορεί το σκορ να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς, σε κάθε περίπτωση όμως ψυχολογικά πήρε τα πάνω της. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν την ποιότητα για να μπορέσουν να «χτίσουν» πάνω στην ψυχολογία της. Βέβαια το «Μολινό» είναι δυνατή έδρα, αλλά η επιλογή των 2-3 γκολ δείχνει καλή περίπτωση.

 

Σπαρτάκ Μόσχας – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

 

Πάει με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό ντέρμπι της Μόσχας η Σπαρτάκ. Τρέχει σερί τριών νικών, με τελευταία. Η τελευταία βέβαια ήρθε δύσκολα με σκορ 2-1 επί της Τουν. Της εξασφάλισε ωστόσο την πρόκριση στα πλέι-οφς του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Μπράγκα. Στα εγχώρια έρχεται από καλή εμφάνιση κόντρα στην Αχμάτ Γκρόζνι και νίκη με σκορ 2-0. Στον αντίποδα, η ΤΣΣΚΑ έρχεται από αήττητο τεσσάρων αγώνων. Στον τελευταίο ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Σότσι και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη Ζενίτ. Το αποψινό είναι ντέρμπι μίσους και το ποντάρισμα είναι ριψοκίνφυνο. Ωστόσο τα μεταξύ τους έχουν συνήθως γκολ και το over 2 δείχνει εφικτό. Θα το βάλουμε στο κουπόνι μας.

 

Βρες στο foxbet.gr κι άλλα ψαγμένα προγνωστικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top