Τα βλέπουμε… διπλά στην Τσάμπιονσιπ

Η δουλειά τρώει τον αφέντη λένε. Δεν έχω κατασταλάξει για το πόσο ισχύει, σίγουρα πάντως του μειώνει το χρόνο μελέτης για να γράψει στήλη…

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

 

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

 

Θα σταθώ σήμερα στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, ξεκινώντας από την αναμέτρηση Στόουκ – Ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρνητικά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, με δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, από Τσάρλτον και ΚΠΡ. Μεσοβδόμαδα παρέταξαν εναλλακτική ενδεκάδα, κέρδισαν στο Λιγκ Καπ, οπότε δεν αποκλείεται ο κόουτς Τζόουνς να κάνει αλλαγές. Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η Ντέρμπι. Ο Λάμπαρντ άφησε έργο πριν πάει στην Τσέλσι και η μετάβαση στον Φιλίπ Κοκού δείχνει αρκετά ομαλή. Παραμένει αήττητη σε 3 επίσημα ματς για το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ (2-1-0), θεωρώ πως υπάρχει αξία στο διπλό του 3.50.

 

Από δύο κακές εμφανίσεις προέρχεται η Μπάρνσλεϊ. Ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, καθώς και 3-0 εντός μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ από την Καρλάιλ. Εντάξει στο τελευταίο έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς και πάλι όμως δείχνει την κατάσταση που βρίσκεται, αφού έχασε με κάτω τα χέρια από ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα. Ιδανική εκκίνηση για την Τσάρλτον την Τσάμπιονσιπ. Βρίσκεται στη 2η θέση, έπειτα από δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Κι αυτή αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ από ομάδα της Λιγκ 2 (Φόρεστ Γκριν), στα πέναλτι. Η εκτίμησή μου είναι πως το σετ έπρεπε να είναι πιο «μαζεμένο», οπότε θα ρισκάρω στο διπλό του 3.60+.

 

Αν θέλεις κι άλλα ψαγμένα προγνωστικά, επισκέψου το Foxbet.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top