Παπαδόπουλος: “Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης για το πλάνο μου…”

Η νέα εβδομάδα άρχισε και η… αλληλογραφία του Τομ Παπαδόπουλου συνεχίζεται, με μία ακόμη γραπτή τοποθέτηση…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η σημερινή γραπτή δήλωση του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία:

Οι λεκτικές επιθέσεις που δέχομαι τον τελευταίο καιρό από τον προεδρεύοντα του Γυμναστικού συλλόγου και τον σύμβουλο του δυστυχώς στηρίζονται σε αναλήθειες και υπερβολές.

Η αλαζονική συμπεριφορά του προεδρεύοντα του στυλ ‘ο Παπαδόπουλος ή εγώ ‘που εκστόμισε το προηγούμενο Σάββατο καθώς και ότι σαν απόλυτος ‘Μπέης’ θα αποσύρει το χρώμα,το σήμα και το όνομα του Ηρακλή από παντού, προδίδει άλλες σκέψεις πονηρές και ενέργειες εφάμιλλες με ενός δικτακτορίσκου.

Επειδή δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχος σε μια ακόμα αναίτια επίθεση προς το πρόσωπό μου , ξεκίνησε ένα ανούσιο και ανώφελο γαϊτανάκι ανακοινώσεων που μόνο κακό κάνουν στην προκειμένη περίπτωση.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο αυτών των επιθέσεων την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που κανείς άλλος δεν μπορεί να παρουσιάσει ένα σχέδιο επιβίωσης για την επόμενη μέρα.

Οι αήθεις αυτές ενέργειες δεν πρόκειται να με λυγίσουν όπως και δεν λύγισα και συνέχισα από τις αρχές Δεκεμβρίου 2018 όταν είχαν συσσωρευτεί όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν και τώρα.

Αντίθετα παρά τις αντίξοες συνθήκες πείσμωσα και συνέχισα μέχρι τη λήξη της περιόδου μονο με ευχολόγια από όλους και δίχως την παραμικρή συμπαράσταση.

Ποιοι και γιατί δεν θέλουν την σύγκληση της γενικής συνέλευσης σήμερα το βράδυ;

Μήπως ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν ονόματα που τα συμφέροντα τους αντίκεινται με το συμφέρον του Ηρακλή;

Μηπως θα έπρεπε να αποκαλυφθούν πράξεις και αντίπράξεις τους;

Μήπως θα έπρεπε να απομακρύνουμε όλους αυτούς που αποτελούν τη γάγγραινα που κατασπαράζει το υγιές σώμα του Ηρακλή;

Απόδειξη όλων αυτών η ανικανότητά τους τα τελευταία 10 χρόνια να πετύχουνε μια ομαλή μετάβαση στην κανονικότητα με τις αλλαγές των ιδιοκτησιακών καθεστώτων καθώς επίσης και της απόδειξης της ανυπαρξίας ολοκληρωτικά της ομάδας τόσο στο αθλητικό όσο και στο πολιτικό επίπεδο.

Τα ίδια πρόσωπα ,ίδιες καταστάσεις επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο.

Μηπως έφτασε επιτέλους η ώρα τα γνωστά αυτά άτομα να απομακρυνθούν από μόνα τους ή να τους απομακρύνουμε εμείς;

Αναγνωρίζω την δική μου συμμετοχή στην τωρινή εικόνα της ομάδος αλλά τουλάχιστον είμαι ο μοναδικός αυτή τη στιγμή με επίσημη πρόταση προς τον κόσμο του Ηρακλή με ένα ζωντανό σενάριο για την επόμενη μέρα.

Οι κύριοι αυτοι που έχουν έρθει σε ανοιχτή ρήξη μάζι μου θέλοντας να εφαρμόσουν μέχρι τέλους το σχέδιο τους δηλαδή την εκδίωξη μου από την οικογένεια του Ηρακλή.

Προφανως δεν αντιλαμβάνονται ότι ο κόσμος του Ηρακλή πλέον έχει καταλάβει την ανικανότητά τους αλλά και τα περίεργα σχέδια τους ώστε να παραμείνουν στα τεκταινόμενα και να προασπίσουν τα εντελώς δικά τους συμφέροντα.

Έπειδή ο χρόνος στενεύει επικίνδυνα θέλω να τους υπενθυμίσω ότι εξακολουθώ και έχω πάνω στο τραπέζι το μόνο ζωντανό σενάριο για την αυριανή μέρα του Ηρακλή μας και τους καλώ να ορίσουν γενική συνέλευση όπου θα παρουσιάσω ένα εναλλακτικό σχέδιο αγοράς του ΑΦΜ με λεπτομέρειες στηριζόμενο στις δικές μου δυνάμεις αλλά και σε αυτές φίλων του Ηρακλή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να ζητήσω την ψήφο εμπιστοσύνης από το υγιές κομμάτι του λαού του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top