Με… “κλειστά χαρτιά” ο Ηλίας Θεοδωρίδης

Αναμένοντας τις τελικές εξελίξεις, αναφορικά με την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Δεν έχει αποφασίσει να ανοίξει τα χαρτιά του ο Ηλίας Θεοδωρίδης, όσον αφορά στο ενδεχόμενο της επανεμπλοκής του στα πράγματα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Βεβαίως, το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ακολουθηθεί κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση λύσης στο θέμα της ομάδας είναι λογικό να τον καθιστά απολύτως επιφυλακτικό, όμως είναι χαρακτηριστικό ότι αποφεύγει τις δημόσιες τοποθετήσεις σχετικά με το θέμα.

Βεβαίως, ο προσωπικός φίλος του και στενός συνεργάτης του στα θέματα του Ημίθεου, Φάνης Τουτζιάρης, σε δική του δημόσια τοποθέτηση είχε ταχθεί αναφανδόν υπέρ της ανάγκης του να συγκεντρωθεί το απαραίτητο κεφάλαιο από την «κυανόλευκη» οικογένεια και να υποστηριχθεί το πλάνο της εξαγοράς του ΑΦΜ του Βόλου ΝΠΣ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, γεγονός, το οποίο ερμηνεύεται ως μεταφορά της προτίμησης και του ιδίου του Ηλία Θεοδωρίδη.

Πάντως, ο τελευταίος έχει επεσήμαινε εξ αρχής – από την ολοκλήρωση της καταστροφικής περασμένης σεζόν – ότι είναι υπέρ της λύσης εταιρικής μεταβολής για την «κυανόλευκη» ΠΑΕ, ώστε η επανεκκίνηση της ομάδας να πραγματοποιηθεί επί «καθαρού» οικονομικού πεδίου.

Είχε σημειώσει ότι, σε έναν απαλλαγμένο από χρέη του παρελθόντος Ημίθεο, είναι πρόθυμος να συμβάλλει οικονομικά, όμως έκτοτε δεν προχώρησε κάποια εκδοχή εταιρικής και αγωνιστικής συνέχειας.

Συνομιλεί με όλες τις πλευρές, καθώς βρίσκεται σε επικοινωνία με τους παράγοντες του Συλλόγου, στην προοπτική των επαφών τους για λύση, που θα φέρει την ομάδα να αγωνίζεται στη Football League με νέα εταιρικά δεδομένα, αλλά – σαφώς – έχει επαφές και με τον Τομ Παπαδόπουλο, έχοντας εμπλακεί προσωπικώς στο εγχείρημα του Βόλου, μετά από απαίτηση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος ήθελε τον Ηλία Θεοδωρίδη σε ρόλο διαμεσολαβητή από την πλευρά του «Γηραιού».

Είναι προφανές ότι αναμένει την τελική έκβαση της προσπάθειας και, αναλόγως των εξελίξεων, θα εκτιμήσει αν θα πρέπει να βρεθεί δίπλα στη νέα προσπάθεια ή όχι, ενώ εκτιμάται ότι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με το αν το νέο project θα εγκρίνει ή όχι ο μεγαλομέτοχος της τωρινής ΠΑΕ, καθώς, μπορεί να συνεργάστηκαν την περασμένη περίοδο, αλλά εκείνος, ο οποίος οφείλει – από όλες τις απόψεις – στον άλλον, δεν είναι σε καμία περίπτωση ο Ηλίας Θεοδωρίδης…

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top