- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θέος: “Τομ, τέλος! Τον ευχαριστούμε για τη διάλυση της ομάδας!”

Ο Τομ Παπαδόπουλος, με τη νέα γραπτή τοποθέτησή του, αποκάλυψε ανοικτά ότι προτίθεται να κρατήσει τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή δέσμιο των δικών του επιλογών για την επόμενη μέρα, ασχέτως με το αν ούτε ο ίδιος είναι ικανός να τις υποστηρίξει οικονομικά.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τους παράγοντες του Συλλόγου, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Φώτη Θέο, να προχωρεί στην ακόλουθη δήλωση στη BlueArena:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Τομ Παπαδόπουλο για τη μεγάλη προσφορά του στον Ηρακλή, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα στην οριστική διάλυση της ΠΑΕ και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου.

Κατάφερε να χρωστάει στους πάντες, δημιουργώντας κάθε μορφής οφειλή, μέσα σε μερικούς μήνες παρουσίας.

Από εδώ και πέρα, παύουμε κάθε επαφή μαζί του και δεν ασχολούμαστε με τις όποιες επιλογές του, στις οποίες δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε.

Θα πραγματοποιήσουμε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για να προστατέψουμε την ομάδα από τις όποιες επιδιώξεις του και σύντομα θα αντιληφθεί ότι κακώς τον συμβούλεψαν ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, σχετικά με την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή…

Για τον Ηρακλή έχουν πλέον τελειώσει οι κάθε λογής σωτήρες από Αμερική, Καναδά και… Βόρειο Πόλο…”, κατέληξε ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου, θέτοντας τέλος στην όποια διασύνδεση του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία με την “κυανόλευκη” πραγματικότητα…