Ντούνης: “Νομίζαμε ότι ο Τομ θα λειτουργούσε ως επιφανής επιχειρηματίας…”

“Χρωστάει σε όλους”, σημείωσε στο σχόλιό του για την “κυανόλευκη” εμπειρία του ο Μάρκος Ντούνης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όλα όσα είπε ο Μάρκος Ντούνης στο Metropolis 95,5:

«Στον Ηρακλή πήγα το περασμένο καλοκαίρι γιατί πίστευα ότι η ομάδα θα ήταν πάρα πολύ καλή, έβλεπα ότι φτιαχνόταν με πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Νομίζαμε όλοι ο Τομ Παπαδόπουλος ήταν ένας επιφανής επιχειρηματίας που θα μπορούσε να βοηθήσει οικονομικά όλη την ομάδα.

 

Παρ’ όλα αυτά έγιναν πάρα πάρα πολλά λάθη. Πέρσι σ’ αυτή την ομάδα παίξαμε 40 ποδοσφαιριστές σε μια διοργάνωση όπως η Football League. Κάθε εβδομάδα για παράδειγμα εγώ έπαιζα με άλλους συμπαίκτες. Αλλάξαμε σαν ομάδα 6 προπονητές, αλλάξαμε δύο γενικούς αρχηγούς, δύο τεχνικούς διευθυντές… Πραγματικά, πώς μπορεί να πάει ένας σύλλογος μπροστά όταν γίνονται όλα αυτά τα λάθη;» αναρωτήθηκε.

 

«Να βρεθούν σοβαροί άνθρωποι»

Συνεχίζοντας ο Ντούνης συμφώνησε πως η αποχώρηση Μυροφορίδη έπαιξε ρόλο: «Σίγουρα ήταν κομβική. Ο Παύλος Μυροφορίδης είχε κανονίσει όλες τις μεταγραφές και το χτίσιμο της ομάδας. Ήταν σημαντικό και αυτό το γεγονός, της αποχώρησής του δηλαδή. Παρ’ όλα αυτά και να μη γινόταν αυτό, έγιναν κι άλλα πράγματα στην πορεία που ήταν ακόμη χειρότερα». Τι βλέπει ο ίδιος να συμβαίνει από εδώ και στο εξής στον Ηρακλή; «Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει κάτι αυτή τη στιγμή. Εντάξει, ο Ηρακλής πρέπει να παίξει κάπου. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος που είναι πραγματικά πολύ άδικο να μην είναι πουθενά αυτή τη στιγμή. Πρέπει όμως να βρεθούν κάποιοι σοβαροί άνθρωποι ώστε να μπορέσει ξανά να σταθεί στα πόδια του. Είναι μεγάλος σύλλογος, έχουν περάσει μεγάλοι ποδοσφαιριστές από τον Ηρακλή και είναι πάρα πολύ άδικο όλο αυτό».

 

«Χρωστάει σ’ όλους»

Κλείνοντας και όσον αφορά στις οφειλές, ο Μάρκος Ντούνης ξεκαθάρισε: «Φυσικά και υπάρχουν εκκρεμότητες. Ο Ηρακλής χρωστάει σ’ όλους. Δεν χρωστάει σ’ εμένα μόνο. Μη κοιτάτε που δεν έχω βγει προς τα έξω να μιλήσω ή όπως κι άλλοι παίκτες δεν έχουν μιλήσει. Ο Τομ Παπαδόπουλος χρωστάει δυστυχώς σ’ όλους τους τομείς. Στους ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές, σ’ όλο το τιμ και στους υπαλλήλους. Δεν έχω πάρει μια σαφή απάντηση. Βασικά δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον του Ηρακλή στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top