Συνάντηση της ΚΑΕ με Θεόδωρο Καράογλου

Ενημερωτική επαφή με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης.

Ηρακλής, Μπάσκετ
Σήμερα εκπρόσωποι της διοίκησης της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρο Καράογλου, στο Διοικητήριο.
Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Ομάδα σχετικά με την νέα σεζόν και την προσπάθεια που κάνει για να είναι ανταγωνιστική στη Basket League και αναλύθηκαν πλάνα σχετικά, ιδίως για το γήπεδο.
Παράλληλα τονίστηκε η προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα Υποδομής με στόχο να ασχοληθεί η νεολαία μας με το Μπάσκετ και τον Αθλητισμό γενικότερα. Ο κ. Καράογλου, γνωστός άλλωστε για την αγάπη του για τον Ηρακλή, υποσχέθηκε πως θα είναι αρωγός στις προσπάθειες μας, ζήτησε διαρκείας για να είναι παρών στους αγώνες μας, όπως ήταν σε ορισμένους και τα προηγούμενα χρόνια, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια μας, ενώ εξήρε την παρουσία και την προσφορά του Προέδρου μας, Θόδωρου Δρακόπουλου στα δρώμενα του Συλλόγου και ιδίως της ΚΑΕ τα τελευταία χρόνια.
Οι συναντήσεις θα έχουν και συνέχεια, ενώ στο πλάνο της Διοίκησης είναι να γίνουν ανάλογες και με όλους τους άλλους θεσμικούς φορείς της πόλης. Παρόντες εκ μέρους της ΚΑΕ ήταν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Διονύσης Κοντοτάσιος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Κούσης και ο υπεύθυνος Ακαδημιών Χρήστος Παπαδούλης.

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top