- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα…

Γράφει στο foxbet.gr ο Νίκος Καπίρης

Προημιτελική φάση στο Τορόντο με την Ελίνα Σβιτόλινα εναντίον της Σοφία Κένιν. Το Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης απέναντι στο Νο 29, που ανεβαίνει συνεχώς δείχνοντας πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις παίκτριες κορυφής.

Η Κένιν είναι Αμερικανίδα, ρωσικής καταγωγής και η τρέχουσα σεζόν είναι χρονιά καθιέρωσης για εκείνη. Έχει μπει πολύ δυναμικά στο τουρνουά, με σπουδαίες νίκες απέναντι σε Χσίε, Μπάρτι και Γιαστρέμσκα. Ιδιαίτερα μαχητική, παλεύει διαρκώς, είναι πολύ καλή αμυντικά, περιορίζει τα λάθη και δυσκολεύει κάθε αντίπαλο.

Τον περασμένο Μάρτιο είχε ηττηθεί από τη Σβιτόλινα στο Ίντιαν Γουέλς, με 3/6, 7/6, 6/4. Την είχε δυσκολέψει πολύ τότε και 5 μήνες αργότερα είναι ακόμη καλύτερη για να διεκδικήσει περισσότερα από το ματς.

Αναρωτιέσαι για το Stoiximan bonus?

Η Σβιτόλινα είναι εξαιρετική παίκτρια, όμως έχει αστάθεια στο σερβίς, ενώ έχει και στιγμές που… χάνεται και τότε πολλά μπορεί να αλλάξουν εις βάρος της πολύ γρήγορα. Το είδαμε να συμβαίνει την περασμένη εβδομάδα, όταν προηγήθηκε 6/1 και 5/2 επί της Σάκκαρη, αλλά ηττήθηκε.

Το υποψιασμένο 1.80 της Σβιτόλινα τα λέει όλα. Στο 2.00 η Κένιν που μπορεί να νικήσει και σε αυτή την περίπτωση.