Μπόφτσης: “Αυτό, που κάνω, το κάνω με αγάπη” (pics)

Ο άλτης του Ηρακλή μιλά για την προσπάθεια όλης της σεζόν.

Ερασιτέχνης

Όσα είπε ο Παύλος Μπόφτσης στην επίσημη σελίδα του ΓΣ Ηρακλής:

Συμμετοχές σε αρκετές διοργανώσεις, μετάλλια, καλές επιδόσεις “έκρυβε” μέχρι στιγμής η χρονιά για τον Παύλο Μπόφτση, με τις δύο μεγαλύτερες διακρίσεις να είναι τα δύο ασημένια μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σε κλειστό και ανοιχτό στίβο, που ήταν και το πιο πρόσφατο.
Ο αθλητής του ΗΡΑΚΛΗ, με άλμα στα 16.37μ. πήρε πριν λίγες μέρες τη δεύτερη θέση στο τριπλούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και μιλά στην επίσημη σελίδα του Γ.Σ. για το μετάλλιο του.
“Ήμουν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ήταν αναμενόμενο για μένα να βρεθώ στο βάθρο, πίστευα στο μετάλλιο. Στόχος μου ήταν η πρώτη θέση, το κυνήγησα στον αγώνα, δε μου βγήκε όμως γιατί είχα κάποια άκυρα άλματα, με τα οποία ενδεχομένως να έπαιρνα την πρώτη θέση. Δεν πειράζει όμως, μαθαίνουμε από τα λάθη, έτσι ώστε να τα βελτιώσουμε, κρατάμε τα καλά για να υπάρχει εξέλιξη.
Πήγε πάρα πολύ καλά η χρονιά, όλη η σεζόν κύλησε ομαλά, χωρίς τραυματισμούς και με καλές προπονήσεις, οπότε ήταν αναμενόμενο να είμαι σε υψηλό επίπεδο. Θεωρώ βέβαια, ότι η επίδοση που έχω γράψει, δε με αντιπροσωπεύει, καθώς έχω κάνει πολύ καλύτερες επιδόσεις στις προπονήσεις, βέβαια δε βγήκε σε αγώνες, έχω όμως την ευκαιρία να το διορθώσω στη συνέχεια. Το πιο σημαντικό για κάποιον που είτε ασχολείται με τον αθλητισμό είτε όχι είναι να κάνει κάτι με αγάπη, να βελτιώνεται.
Να ευχαριστήσω τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ καθώς και τον έφορο του τμήματος, Γιώργο Τσίντζιλη για τη στήριξη. Ήταν όλη τη χρονιά δίπλα μας. Επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Γιώργο Τσούγκο και την οικογένεια μου. Συνεχίζουμε…”
#iraklis #iraklis_stivos

Image may contain: one or more people

Image may contain: 1 person, outdoor

Image may contain: 2 people, people playing sports and outdoor

 

Back to Top