Τέλος στις ανέξοδες δικαιολογίες του Γραμμένου

Η επιλογή της αίτησης ερμηνείας από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ απογυμνώνει από δήθεν επιχειρήματα τον πρόεδρό της…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Με την υπόθεση της επανυποβολής του αιτήματος αποκατάστασης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, μέσω του Αντώνη Ρέμου, να μην προχωρεί, λόγω νομικού κωλύματος, που τον αφορά, η νομική εκπροσώπηση του Γυμναστικού Συλλόγου επέλεξε τη λύση της υποβολής αίτησης ερμηνείας στην Εκτελεστική Επιτροπή του ίδιου φορέα.

Ουσιαστικά, ο επίσημος Ηρακλής δεν απεμπολεί το δικαίωμά του, να πιέσει για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το σύστημα της ΕΠΟ, απαιτώντας από εκείνο να επιδείξει θετική αντιμετώπιση στο «κυανόλευκο» αίτημα.

Με αυτόν τον τρόπο, η ευθύνη μετατοπίζεται απευθείας στον Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος, μετά από τον συγκεκριμένο νομικό χειρισμό, δεν θα μπορεί να κρύβεται πίσω από τη γνωστή επωδό «δεν μπορώ να παρέμβω στην κρίση του Δικαιοδοτικού Οργάνου», ενώ άπαντες οι παροικούντες την… ποδοσφαιρική Ιερουσαλήμ είναι απολύτως πεπεισμένοι για το αντίθετο.

Κατά συνέπεια, ο κ. Γραμμένος έχει – προσωπικά ο ίδιος, πλέον – την ευκαιρία να αποφασίσει το ορθό και το δίκαιο, αναγνωρίζοντας το προφανέστατο έννομο συμφέρον για την υπόθεση της ΠΑΕ στον Γυμναστικό Σύλλογο, της οποίας ΠΑΕ αποτελεί ιδρυτικό φορέα και σταθερό – εκ του νόμου – μέτοχο του 10% του κεφαλαίου της.

Υπό αυτό το πρίσμα, οι δικαιολογίες για τον… «ευαγγελιστή της εξυγίανσης» έχουν σωθεί και η ευθύνη της κρίσης τον βαραίνει όχι μόνο ουσιαστικώς, αλλά και τυπικώς…

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top