Συζητούν με Ουίγκινς, θετικός ο Μανωλόπουλος, αναμονή για το “ΟΚ” του Ζάρα

Σε υψηλά επίπεδα η μεταγραφική δραστηριότητα στον καλαθοσφαιρικό Ηρακλή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Τα μεταγραφικά πλάνα του Γιάννη Καστρίτη έχουν αναπτυχθεί και επιχειρείται η υλοποίησή τους, στην προοπτική της συγκρότησης ενός αξιόπιστου και ανταγωνιστικού ρόστερ.

Σε συνέχεια των κινήσεων ενίσχυσης με ξένους παίκτες, γίνονται συζητήσεις με τον περιζήτητο Αμερικανό φόργουορντ, Αντουέιν Ουίγκινς (31χρ -2.03), ο οποίος είχε δύο εξαιρετικές χρονιές σε Λαύριο (πρόπερσι) και Ήφαιστο Λήμνου (πέρσι).

Ο εκρηκτικός φόργουορντ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στο “3” και στο “4”, καθώς είναι το ίδιο απειλητικός, τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι, ενώ είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακός στο παιχνίδι του  (ευελιξία, έκρηξη, αλτικότητα).

Είναι απολύτως φυσιολογικό να τον διεκδικούν αρκετές ομάδες της ελληνικής Λίγκας, με τον Ηρακλή να του έχει καταθέσει τη δική του πρόταση.

Την πρόταση του Ημίθεου φαίνεται, πάντως, ότι θα αποδεχθεί ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να “ντυθεί” στα “κυανόλευκα”, ενώ στο Ιβανώφειο περιμένουν το τελικό “ΟΚ”¨του Θόδωρου Ζάρα, ο οποίος επίσης πολιορκείται από αρκετές ομάδες της Basket League.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top