ΑΘ10: “Θα είμαστε στο γήπεδο – Διαχωρίζουμε το διοικητικό από την ομάδα”

Θέση για το θέμα του μεγαλομετόχου στη ΚΑΕ και της συμπεριφοράς του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έλαβε η Αυτόνομη Θύρα 10.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10:

Είναι πολλές οι περιπτώσεις στον ΗΡΑΚΛΗ που δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις. Δεν ξέρεις αν αυτά που ακούς και διαβάζεις είναι πραγματικότητα ή μια καλοστημένη κωμωδία. Σε αυτόν τον κύκλο γελοίων περιπτώσεων ήρθε να προστεθεί άλλη μια κατά τη χθεσινή ημέρα με πρωταγωνιστή, ποιόν άλλον, τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ.

Χθες λοιπόν ο εν λόγω θιασάρχης, του γνωστού κωμικού θιάσου με το όνομα “οι ψευτοπροφιλάκηδες” ούτε λίγο ούτε πολύ μέσω του facebook μας ενημέρωσε ότι οι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ οι οποίοι δηλώνουν ότι ανήκουν και στον σύνδεσμο μας “πρέπει να πάρουν το μπούλο” από το γήπεδο.

Χαιρετίζουμε λοιπόν τη προσπάθεια ενότητας και συσπείρωσης την οποία διατυμπανίζει ο θιασάρχης και ο θίασος του. Δηλώνουμε ότι για εμάς η παρουσία του στα κοινά του ΗΡΑΚΛΗ είναι κάτι που απλά ανεχόμαστε ελλείψει εναλλακτικής πρότασης, γι αυτό και ΠΟΤΕ δεν του ασκήσαμε κριτική μιας και πραγματικά δεν έχουμε καμία απαίτηση από αυτόν. Επίσης τον πληροφορούμε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ στο μπάσκετ υπήρχε πριν από αυτόν και σίγουρα θα υπάρχει και μετά από αυτόν εκτός και αν η φετινή χρονιά αποδειχτεί καταστροφή και ψάχνουμε το επόμενο καλοκαίρι για λύσεις σωτηρίας. Τέλος τον πληροφορούμε ότι δεν είναι στις προθέσεις μας να απουσιάσουμε από το Ιβανώφειο και κυρίως από τους εκτός έδρας αγώνες όσο στενά και αν συνεργαστεί με την αστυνομία για να το πετύχει. Εμείς στο γήπεδο πάμε για τον ΗΡΑΚΛΗ και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Λαέ του ΗΡΑΚΛΗ μην πέφτεις σε καμία παγίδα και κυρίως μην ξενερώνεις. Όπως και σε άλλες καταστάσεις διαχώρισε το διοικητικό κομμάτι από το τμήμα και την ιστορία που κουβαλάει και στήριξε με την παρουσία σου το όνομα του ΗΡΑΚΛΗ. Φέτος είναι η μεγάλη μας ευκαιρία μέσω του τμήματος μπάσκετ

να δει ολόκληρη η Ελλάδα ότι όχι μόνο δεν πεθάναμε αλλά συνεχίζουμε με περισσότερη τρέλα από ποτέ, να τους χαλάμε τη γιορτή!!!

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top