SOS για 30.000 ευρώ στο «κυανόλευκο» βόλεϊ!!!

Αν δεν βοηθήσει ο κόσμος μέχρι τέλους της ερχόμενης εβδομάδας, η ομάδα δεν αδειοδοτείται και όλα τινάζονται στον αέρα!!!

Βόλει, Ηρακλής

Η διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη, όπως συμβαίνει όλα αυτά τα τελευταία καλοκαίρια, δίνει τον σκληρό και αδυσώπητο αγώνα της να κρατήσει την ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο στη Volley League, κόντρα στις τεράστιες οικονομικές αντιξοότητες, που αντιμετωπίζει, λόγω της απουσίας βασικού χρηματοδότη.

Προχωρά σε ανανεώσεις συνεργασίας με σημαντικά στελέχη του ρόστερ της περασμένης σεζόν και κινείται και στον μεταγραφικό τομέα.

Είχε, μάλιστα, φτάσει στο σημείο να έχει προσυμφωνήσει και με σημαντικούς ξένους αθλητές, εκ των οποίων με σπουδαίο διαγώνιο, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήλπιζαν οι διοικούντες, αναφορικά με τη βασική (αν όχι μοναδική) πηγή χρηματοδότησης της προσπάθειας, με συνέπεια, όχι μόνο να μην προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά να κινδυνεύει άμεσα και η υπόθεση της αδειοδότησης της ομάδας!

Ο λόγος για τη συμβολή του «κυανόλευκου» κόσμου στην προσπάθεια, μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας, καθώς το σύνολο των διατεθεισών καρτών κινείται λίγο κάτω από τις 300…

Αυτό δημιουργεί ένα έλλειμμα περίπου 30.000 ευρώ, όσον αφορά στην προσπάθεια της διοίκησης να καλύψει οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στη Volley League 2019-2020.

Το μήνυμα, που στέλνει η «κυανόλευκη» διοίκηση προς τους Ηρακλειδείς είναι σαφές:

«Αν μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας δεν συγκεντρωθεί το συγκεκριμένο ποσό, μέσα από τη μαζική αγορά διαρκείας, ο Ηρακλής δεν πρόκειται να αδειοδοτηθεί, κατά τη διαδικασία, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 6 Αυγούστου και η ομάδα θα μείνει εκτός Volley League!!!”.

Ξεκάθαρα πράγματα!

Όπως και ξεκάθαρο είναι το καθήκον του κάθε Ηρακλειδέα, που θέλει τις ομάδες του να πρωταγωνιστούν…

Ιδού η Ρόδος, λοιπόν…

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top