Η άφιξη Παπαδόπουλου και η… “ακρόαση”, υπό… προϋποθέσεις…

Καταφθάνουν Τομ Παπαδόπουλος και Καραντώνης – Ποιος ο όρος του Γ.Σ. για να συμμετάσχει σε συνάντηση φορέων με την παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως είχαν προγραμματίσει εδώ και αρκετές ημέρες, Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης αναμένονται σήμερα, Παρασκευή 26/7, στη Θεσσαλονίκη.

Ο μεγαλομέτοχος της υπό κατάργηση ΠΑΕ έχει προαναγγείλει ότι προτίθεται να ασχοληθεί με τα ανοικτά θέματα της “κυανόλευκης” ποδοσφαιρικής εταιρείας, θα έχει συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, ώστε να επιχειρήσει να ρυθμίσει τις οφειλές του προς εκείνους, ενώ επιθυμεί να συναντηθεί την ερχόμενη Τρίτη (30/7) με τον Γυμναστικό Σύλλογο και όλους τους φορείς του Ημίθεου, με σκοπό να καταθέσει τη δική του άποψη για την επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Πάντως, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, η διοίκηση του Ερασιτέχνη θέτει ως αυστηρή και απαράβατη προϋπόθεση το να αναλάβει να εξοφλήσει ο τελευταίος τις οικονομικές υποχρεώσεις, που άφησε ανεξόφλητες και τώρα βαρύνουν τον Γυμναστικό Σύλλογο.

“Υπ’ αυτήν την προϋπόθεση θα τον ακούσουμε, έστω κι αν έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να καταστεί φορέας ουσιαστικής λύσης, λόγω της μεγάλης οικονομικής δυσχέρειας, που έχει επιδείξει, μέσα από την παρουσία του στα πράγματα της ομάδας…”, δηλώνουν χαρακτηριστικά οι παράγοντες του ΓΣ…

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top