Προεόρτια για πολλά γκολ σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική

Αρχίζουν τα…σπουδαία σε ChampionsLeagueκαι Κόπα Λιμπερταδόρες, με την προσοχή μας να στρέφεται κατά κόρον σε Ολλανδία και Κίτο, εκεί όπου τα γκολ αναμένονται…βροχή.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

PSV Αϊντχόφεν – Βασιλεία

 

Σέντρα στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του UEFAChampionsLeague με το κατά πολλούς ποιοτικότερο ζευγάρι της συγκεκριμένης φάσης. Η δευτεραθλήτρια Ολλανδίας και κύριο αντίπαλο δέος του τρομερού Άγιαξ ξεκινάει από νωρίς τις υποχρεώσεις της, ελαφρώς αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι. Ο πάλαι ποτέ «βράχος» της εθνικής Ολλανδίας, Μαρκ φαν Μπόμελ συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της ομάδας, όμως βλέπει το σύνολο του να υστερεί μετά τις αποχωρήσεις των Ντε Γιόνγκ και Ανχελίνο. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Λοσάνο, ο οποίος θα είναι κομβικός για την διάσπαση της πολυπρόσωπης άμυνας της Βασιλείας. Οι Ελβετοί, έχουν χάσει την ευρωπαϊκή αίγλη που απολάμβαναν μέχρι τα μέσα της δεκαετίας. Τα τελευταία χρόνια δείχνουν ένα σκαλί κάτω από την Γιούνγκ Μπόις, όμως δεν παύουν ποτέ να αποτελούν υπολογίσιμη δύναμη. Πιστεύουμε πως θα βρουν δίχτυα και θα ανοίξουν τον ρυθμό, κάτι που μετατρέπει το over 2.5 σε ιδανική επιλογή.

 

Λίγκα Ντε Κίτο – ΟλίμπιαΑσουνσιόν

 

Δράση και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, εκεί όπου η Λίγκα Ντε Κίτο αντιμετωπίζει την ΟλίμπιαΑσουνσιόν στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων για την φάση των νοκ-άουτ στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν δικαίως τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς απέκτησαν τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντόνιο Βαλέντσια. Η ομάδα από τον Ισημερινό πέρασε από τον όμιλο μέσω τριπλής ισοβαθμίας με Φλαμένγκο και Πενιαρόλ και πλέον θέλει όσο ποτέ άλλοτε να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας της. Το υψόμετρο αλλά και το κλίμα της πρωτεύουσας του Εκουαδόρ δημιουργεί προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Η λογική λέει πως θα το κάνει και τώρα. Η Ολίμπια θέλει να αποτελέσει την εξαίρεση του κανόνα. Μετά την εντυπωσιακή πρωτιά στον όμιλο της, καλείται να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Τα γκολ συνήθως έρχονται από νωρίς στο Estadio de LigaDeportivaUniversitaria και έτσι πιστεύουμε πως θα συμβεί και τώρα. Γι αυτό, επιλέγουμε με προσοχή την επίτευξη του πρώτου γκολ πριν το 28ο λεπτό.

 

Μάθε περισσότερα για τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα στο bethoven.net

Σχετικά Άρθρα

Back to Top