Ισχυρός “πονοκέφαλος” για τον Ερασιτέχνη η Μίκρα

Μέλημα της διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου η βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ και για λόγους αποφυγής καταστροφής των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων του Ημίθεου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μέσα από τις ιδιαιτερότητες της συγκυρίας, την οποία βιώνει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, με την ουσιαστική αδρανοποίηση της λειτουργίας του, ο Ερασιτέχνης έχει ένα επιπλέον και εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα να διαχειριστεί.

Οι εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στη Μίκρα αποτελούν ιδιοκτησία του, την οποία εκχωρεί στην εκάστοτε διοίκηση του ποδοσφαιρικού τομέα του Συλλόγου, προς χρήση της ομάδας.

Ποδοσφαιρικής ομάδας μη υπαρχούσης, όμως, η ευθύνη των εγκαταστάσεων έχει περιέλθει και αυτή στην αρμοδιότητα της διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου, γεγονός πολύ επιβαρυντικό, με δεδομένα τα υπάρχοντα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει ήδη, ως ένα Σωματείο, το οποίο διατηρεί μπλοκαρισμένο ΑΦΜ και δεν μπορεί – ως εκ τούτου – να προσελκύσει έσοδα.

Παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Γ.Σ., πάντως, απόλυτη προτεραιότητα των διοικούντων του αποτελεί η συντήρηση των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων της Μίκρας, στον βαθμό, που αυτό είναι δυνατό.

Τόσο η κτηριακή υποδομή, όσο και η γηπεδική, έχουν ανάγκη από φροντίδα και θα επιχειρηθεί να γίνει το καλύτερο δυνατό, με δεδομένο ότι η αγωνιστική περίοδος, που πέρασε, υπήρξε ελλειμματική και από αυτήν την άποψη, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να αμελεί και αυτό το πεδίο των υποχρεώσεών της, από ένα σημείο της σεζόν και έπειτα.

Η ελπίδα της διοίκησης του Ερασιτέχνη είναι ότι σύντομα θα λυθεί το θέμα με την ποδοσφαιρική ομάδα και θα συσταθεί νέα ΠΑΕ, της οποίας οι ιθύνοντες θα αναλάβουν και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων, όπως είναι επόμενο.

Ο μη γένοιτο, σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να μπει σε εφαρμογή πλάνο συντήρησης, μέσω εθελοντισμού, όπως ακριβώς συνέβη προσφάτως με την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του Συλλόγου στην ευρύτερη περιοχή του Κατσανείου.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top