Η κλήρωση, οι μεταγραφές, η προετοιμασία και το Ιβανωφειο…

Ενημερωτική ανακοίνωση από την ΚΑΕ Ηρακλής.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το ενημερωτικό δελτίο του “κυανόλευκου” μπάσκετ αναφέρει:

Με πολυπρόσωπη αντιπροσωπεία θα δώσει το παρών αύριο στην κλήρωση της Basket League (19:00, στο Χίλτον της Αθήνας), ο Ηρακλής.

Προεξάρχοντος του προέδρου μας, Θόδωρου Δρακόπουλου, η κυανόλευκη αντιπροσωπεία θα αποτελείται και από τους Γιάννη Καστρίτη (προπονητής), Δημήτρη Καρβέλα (general manager), Διονύση Κοντοτάσιο (αντιπρόεδρος), Αλέξανδρο Αναστασιάδη (team manager).

Με την ευκαιρία της κλήρωσης οι “κυανόλευκοι” θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν απόψεις και προβληματισμούς με τους ομολόγους τους άλλων ομάδων, ενώ παράλληλα θα υπάρχει η ευκαιρία και για μια ακόμη δια ζώσης επαφή για τα “εσωτερικά” ζητήματα όσον αφορά στην νέα σεζόν. Να σημειωθεί ότι σύντομα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις για την νέα ομάδα, όσον αφορά παίκτες και επάνδρωση του τεχνικού team, ενώ η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί, εκτός απροόπτου, για την 12η Αυγούστου.

Τις επόμενες ημέρες του ίδιου μήνα οι αθλητές θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί αναλυτικά και το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας, με ενδεχόμενη συμμετοχή μας στο τουρνουά “Μαυροσκούφεια”, μεταξύ άλλων. Εξ άλλου, εντός των ημερών, θα αρχίσουν οι εργασίες ανακαίνισης του Ιβανωφείου, που θα αφορούν σε έργα υποδομής, απαραίτητα βάσει των κανονισμών του ΕΣΑΚΕ για την ομαλή συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζεται με θετικούς ρυθμούς η πώληση των Εισιτηρίων Διαρκείας, ενώ η ΚΑΕ υπενθυμίζει την ζωτικής σημασίας ανάγκη για συμμετοχή των φίλων της Ομάδας στην υπό εξέλιξη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η προσπάθεια του Ηρακλή για να σταθεί γερά στην απαιτητική σε όλα τα επίπεδα Basket League.

Πληροφορίες στο iraklis-bc.gr και στο 2310-219233. Ώρες λειτουργίας των γραφείων της ΚΑΕ 11:00-14:00 και 18:00-21:00.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top