G/Gγια…φίλημα σε Δανία και Τσεχία

Αναμετρήσεις στα πλαίσια των τρεχόντων πρωταθλημάτων περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με την προσοχή μας να εστιάζεται σε βόρεια και κεντρική Ευρώπη

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Οντένσε-Λίνγκμπι

 

Πέφτει η αυλαία στο πρωτάθλημα της Δανίας με την αναμέτρηση της Οντένσε με την Λίνγκμπι. Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν τα θύματα της πρεμιέρας, μιας και έχασαν εντός έδρας από την Κοπεγχάγη με 3-2, ενώ είχαν βρεθεί να προηγούνται με δύο γκολ διαφορά στο μισάωρο. Πλέον καλείται να βγάλει αντίδραση κόντρα σε μια ομάδα που εξέπληξε πολλούς την πρώτη αγωνιστική. Η Λίνγκμπι επικράτησε της Άαλμποργκ με το πειστικότατο 2-0 και συνέχισε να αποδεικνύει πως το 2019 είναι η χρονιά της, μιας και μετράει μόλις τρεις ήττες σε 17 παιχνίδια. Μένει να φανεί αν η τύχη θα συνεχίσει να της χαμογελάει κόντρα σε έναν σίγουρα ισχυρότερο αντίπαλο. Αμφότερες αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι, κάτι που ανοίγει ορθάνοιχτα την πόρτα του G/G.

 

Καρβινά – ΜπάνικΟστράβα

 

Ενδιαφέρουσα δράση υπάρχει και στο πρωτάθλημα της Τσεχίας, εκεί όπου η Καρβινά αντιμετωπίζει την ΜπάνικΟστράβα. Η Καρβινά, μετά την ήττα από από την Μλάντα με 1-0 επιστρέφει «σπίτι» της για να αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της. Απέναντι της βρίσκεται η «γειτόνισσα» Μπάνικ, η οποία μπήκε επίσης με το αριστερό στην σεζόν, καθώς ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την ΣλόβανΛίμπερετς. Με έντονη πικρία -μιας και τα πράγματα εύκολα θα μπορούσαν να εξελιχθούν διαφορετικά- η ομάδα από την Οστράβα θα επιχειρήσει να δηλώσει παρών, μέσα στην έδρα της αντιπάλου. Θα παίξει επιθετικά και όπως μας έδειξε στην πρεμιέρα, δεν ενδείκνυται για την καλή της διαχείριση, κάτι που μετατρέπει το G/G σε μια άκρως ελκυστική επιλογή.

 

Οι πιο εμπεριστατωμένες αναλύσεις αγώνων βρίσκονται στο foxbet.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top