- Bluearena - https://bluearena.gr -

Στοχεύει στην “τριπλέτα” Γιάνκοβιτς – Ζάρα – Καββαδά

Ο Γιάννης Καστρίτης και η διοίκηση του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή βρίσκονται κοντά στην επίτευξη των πρώτων συμφωνιών στελέχωσης του ρόστερ της ομάδας, η οποία θα δώσει τον αγώνα της στη Basket League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο “κυανόλευκο” στόχαστρο, πέραν των Θόδωρου Ζάρα και του Βασίλη Καββαδά, στις περιπτώσεις των οποίων αναφερθήκαμε διεξοδικά τις προηγούμενες μέρες, προστέθηκε και αυτή ενός αξιόλογου καλαθοσφαιριστή, με μακρά εμπειρία από τα ελληνικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά παρκέ.

Ο λόγος για τον Βλαδίμηρο Γιάννοβιτς, με τον 29χρονο Σερβοέλληνα φόργουορντ (2.02) να θεωρείται ικανός να προσφέρει σημαντικές λύσεις, τόσο στη θέση “3”, που είναι η βασική του, όσο και στη θέση “4”.

Αναμένονται τελικές εξελίξεις στα θέματα και των τριών παικτών, τις αμέσως προσεχείς μέρες, ενώ εκκρεμεί η ανακοίνωση συμφωνίας παραμονής, των Κώστα Κακαρούδη και Δημήτρη Καλαϊτζίδη, όπως προέβλεπε ο αρχικός αγωνιστικός σχεδιασμός.

Παράλληλα ο κόουτς του Ημίθεου “χτενίζει” την Αμερικανική μπασκετική αγορά, επιχειρώντας να καταλήξει στις κατάλληλες επιλογές στελέχωσης της ομάδας με ικανούς παίκτες και σε αυτό το – τόσο κρίσιμο για τη δυναμική του συνόλου, που θα οικοδομήσει – επίπεδο.