Παναγόπουλος για την άσκηση αγωγών και τον δικαστικό αγώνα

Οι τοποθετήσεις του πληρεξούσιου δικηγόρου του Ηρακλή, μετά την εκδίκαση του “κυανόλευκου” αιτήματος από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα ανέφερε στον FOCUS 103,6 ο Γιώργος Παναγόπουλος:

«Δεν μπορώ να πω ότι οι δικαστές εκδηλώνονται αλλά έχω μια αίσθηση καλή. Δεν παραστάθηκε η ΕΠΟ αλλά δεν σημαίνει κάτι. Είναι θέμα πολιτικής, μπορεί να μην θέλει να αντιδικήσει τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής ζητάει να καταργηθεί η απόφαση του 2011, γιατί όπως αποκαλύφθηκε ο Ρέμος ήταν αθώος. Εγώ στην έφεση έγραφα περί της απαλλαγής. Εγώ με όσους μίλησα στην Αθήνα μου είπαν ότι πρέπει να δικαιωθεί ο Ηρακλής, γιατί κάτι του χρωστάνε.

Η τότε απόφαση της εφέσεων ήταν εγκληματική, που έριξε έναν τεράστιο σύλλογο. Του έριξε την βαρύτερη ποινή, η μόνη κύρωση που έπρεπε να του επιβληθεί ήταν η απαγόρευση μεταγραφών. Εκτέθηκαν τα αθλητικά όργανα γιατί δεν είχαν την λογική να τιμωρήσουν τα πρόσωπα και όχι τον σύλλογο. Εμείς θέλουμε ο Ηρακλής να παραμείνει στην Super League 2. Εκεί που δικαιούται να είναι με την αναδιάρθρωση.

Έχω λάβει εξουσιοδότηση από τον Γυμναστικό Σύλλογο για την άσκηση αγωγών σε φορείς και πρόσωπα, που ενεπλάκησαν στον άδικο υποβιβασμό του 2011. Η οικονομική βλάβη, που υπέστη ο Ηρακλής από αυτήν την ιστορία είναι τεράστια”.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top