Αυτό, που απαιτεί από τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων ο Ηρακλής

Το αυτονόητο, που για το ελληνικό ποδοσφαιρικό σύστημα, αποτελεί μέγα ζητούμενο…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η νομική στρατηγική του Ηρακλή, έναντι της διαδικασίας στην Επιτροπή Εφέσεων είναι δεδομένη και εκφράζεται μέσω του μακροσκελούς εγγράφου, που έχει τεθεί υπ’ όψιν των μελών του συγκεκριμένου δικαστηρίου.

Το θεμελιώδες, πάντως, αίτημα, το οποίο εκφράζεται από πλευράς «κυανολεύκων» έχει να κάνει με την ανάγκη να προκύψει κρίση, σχετικά με το αίτημά τους, με βάση την απόλυτη αλήθεια των δεδομένων και της ουσίας. Της απόλυτης πραγματικότητας, δηλαδή.

Η νομική εκπροσώπηση των «κυανολεύκων» υποστηρίζει ότι, εφόσον οι δικαστές προσηλωθούν στη ρεαλιστική βάση της υπόθεσης, τόσο σε ηθικό, αλλά και σε στυγνά νομικό επίπεδο, η απόφαση, η οποία θα προκύψει θα είναι υπέρ της ομάδας.

Η τακτική, που ακολουθεί ενώπιον της Επιτροπής ο Γιώργος Παναγόπουλος, αποσκοπεί στο να πείσει τα μέλη της να αποφύγουν τις αγκυλώσεις και τους προβληματισμούς, οι οποίοι εκπορεύονται από τη λογική «πώς θα υλοποιηθεί πρακτικά το αίτημα του Ηρακλή…» και «πιθανή δικαιωτική απόφαση θα θέσει σε μεγάλο προβληματισμό την ΕΠΟ»…

Η κυρίαρχη άποψη στον «Γηραιό» είναι ότι, αν οι κρίνοντες κρίνουν με βάση το ποιος έχει το δίκαιο με το μέρος του, η μάχη θα κερδηθεί…

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top