Αξία στο 2.02 της Κρακόβια!

Βραδιά… Europa League αυτή της Πέμπτης και τα προκριματικά της διοργάνωσης είναι εκείνα που θα μας απασχολήσουν. Κρατάμε μια επιλογή στα γκολ και ένα καρφωτό στα σημεία.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Ροβανιέμι – Αμπερντίν

 

Στάθηκε απίστευτα τυχερή η Ροβανιέμι στο «Πίτοντρι». Εκεί που διαφαινόταν διασυρμός, όχι απλά τον γλύτωσε, αλλά με γκολ στο 93′ μείωσε στο τελικό 2-1 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στη σημερινή ρεβάνς. Το πιστεύουν οι Φινλανδοί, που τρέχουν πλέον ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Την ίδια ώρα, οι Σκωτσέζοι θα μπορούσαν να πάνε ακόμα πιο άνετοι στο σημερινό παιχνίδι. Ακόμα κι έτσι πάντως έχουν το πάνω χέρι. Όχι μόνο λόγω του σκορ, αλλά και λόγω ποιότητας. Οι γηπεδούχοι δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα, αλλά θεωρούμε πως και οι δύο θα συμβάλουν στο σκοράρισμα. Πάμε με τα «2-3 γκολ».

 

Κρακόβια – ΝτουνάισκαΣτρέντα

 

Πήρε το πολύτιμο 1-1 στο εκτός έδρας η Κρακόβια και η επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα. Σήμερα έχει το πλεονέκτημα του κόσμου της, που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» και ενώ εφόσον προκριθεί, θα βρει στο δρόμο της τον Ατρόμητο. Την ίδια ώρα, η Ντουνάισκα πάει στην αποψινή ρεβάνς με το ρόλο του αουτσάιντερ. Χρειάζεται πάση θησία γκολ, με τους Σλοβάκους να πηγαίνουν στην Πολωνία έχοντας αισιοδοξία. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε πως η Κρακόβια μπορεί να «καθαρίσει» με νίκη. Υπάρχει αξία στον άσο και θα τον στηρίξουμε.

 

Ότι χρειάζεσαι για να πας ταμείο θα το βρεις στο foxbet.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top