Παράταση για την αδειοδότηση εξασφάλισε ο Ηρακλής

Αγώνας δρόμου για τακτοποίηση οφειλών από την “κυανόλευκη” διοίκηση.

Βόλει, Ηρακλής

Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ, ήρθε να επιβεβαιώσει την «προβληματική» κατάσταση που επικρατεί στη βόλεϊ λιγκ…

Από τις 9 ομάδες που ήταν υποχρεωμένες να καταθέσουν φακέλους (εξαιρούνται οι δύο νεοφώτιστες Ελπίδα και ΟΦΗ) μόλις οι 4 το έκαναν (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ο Παμβοχαϊκός) και πήραν το πράσινο φως για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Ειδικά για τον Παμβοχαϊκό πρέπει να γίνει μια ξεχωριστή μνεία, καθώς μέσα στην τελευταία τριετία η διοίκηση του έχει καταφέρει να καλύψει τη μαύρη τρύπα του παρελθόντος (αν όχι όλη το μεγαλύτερο μέρος της) φτάνοντας στο σημείο να παίρνει άδεια με την πρώτη συνεδρίαση και δείχνοντας ότι αν υπάρχει σχέδιο και το ακολουθείς μπορείς να πετύχεις κάποια πράγματα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες 5 ομάδες (Κηφισιά, Ηρακλής, Φοίνικας Σύρου, Εθνικός Αλεανδρούπολης και ΑΕΚ) χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες με την ΑΕΚ να είναι μία ξεχωριστή περίπτωση.

Ενώ οι άλλες 4 ζήτησαν επισήμως παράταση προκειμένου να τακτοποιήσουν τις εκκρεμείς υποθέσεις τους (στο φάκελλο πρέπει να παρουσιάσουν αποδείξεις εξόφλησης των αθλητών της περασμένης περιόδου καθώς και των διακανονισμών παλαιότερων υποθέσεων ή διακανονισμούς με τους αθλητές τους) η ΑΕΚ δεν απέστειλε απολύτως τίποτα!

Κανένα αίτημα για παράταση, κανένα αίτημα για αναβολή… Προφανώς κι αυτή η κίνηση εντάσσεται στα πλαίσια της… εμπόλεμης κατάστασης που υπάρχει εδώ και 20 ημέρες με τη διοίκηση της ΕΣΑΠ κι απομένει να δούμε αν κάποια στιγμή η Ένωση αποφασίσει να καλέσει τους αθλητές (σύμφωνα με πληροφορίες οι οφειλές της φετινής σεζόν κυμαίνονται από 40% έως 60% του μπάτζετ, ενώ υπάρχουν παλαιότεροι διακανονισμοί οι οποίοι έχουν πάψει να εξυπηρετούνται).

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες η κατάσταση είναι διαφορετική ανά περίπτωση με την Κηφισιά να είναι κοντά στο να τακτοποιήσει τις τελευταίες εκκρεμότητες της, τον Ηρακλή να έχει τον βραχνά των (πολύ) παλαιότερων υποθέσεων, τον Φοίνικα Σύρου να παραμένει τη δεδομένη χρονική στιγμή χωρίς διοίκηση (παρόλο που οι πληροφορίες θέλουν να έχει συμφωνήσει με τα ναυπηγεία στο Νεώριο για χορηγία με τη βοήθεια των τοπικών αρχών) και τον Εθνικό να προσπαθεί με την κ. Λουπασάκη στο τιμόνι να βρει χρηματοδότες που θα στηρίξουν την προσπάθεια διάσωσης της ομάδας…

Κι όλα αυτά συμβαίνουν στη χρονιά που ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ είχε χαρακτηρίσει τον περασμένο Σεπτέμβριο ως «την κορύφωση της τελευταίας πενταετίας σε επίπεδο ανταγωνισμού».

Πηγή: sportsfeed.gr

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: Δράση κοινωνικής ενσυναίσθησης και μέσω της ομάδας βόλεϊ! (pics)

Ερασιτέχνης

Back to Top