Παναγόπουλος: “Έχουμε ελπίδες – Άλλη ομάδα θα δικαιωνόταν 100%!”

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Ημίθεου τοποθετείται λίγο πριν τη μεγάλη μάχη στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά, όσα είπε στο Metropolis 95,5 ο Γιώργος Παναγόπουλος:

«Δεν είναι το τι λέω εγώ αλλά αυτά που προβλέπουν οι νόμοι και οι διατάξεις. Φυσικά και υπάρχουν ελπίδες για δικαίωση του Ηρακλή. Εμείς πήραμε ένα εξώδικο από τον Γυμναστικό Σύλλογο προ 20 ημερών περίπου με το οποίο ζητούσε δικαίωση του συλλόγου. Τόνιζε σε αυτό ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα, προβλέπονται συγκεκριμένες διατάξεις που εφαρμόστηκαν στην περίπτωση του Αχιλλέα Μπέου. Τότε ο κ. Μπέος είχε άδικα διωχθεί και τιμωρηθεί, μετά όμως απαλλάχτηκε αφού πρώτα πήγε στην επιτροπή Εφέσεων. Κυνηγούσε χίμαιρες και δικαιώθηκε για τις παράνομες διώξεις».

 

«Αν ήταν άλλη ομάδα θα είχε δικαιωθεί»

Ο Γιώργος Παναγόπουλος αναφερόμενος στη δίκαιο αίτημα του Ηρακλή που αδικήθηκε κατάφωρα πριν οκτώ χρόνια, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την «αντιμετώπιση» του θέματος από την οικογένεια του συλλόγου.

 

«Είμαι σίγουρος ότι αν ήταν άλλη ομάδα εκτός του Ηρακλή θα είχε δικαιωθεί 100%. Ο Ηρακλής έχει δημιουργήσει κακή εικόνα. Βλέπω με στενοχώρια ότι διέρρευσαν κάποια πράγματα και δεν το έκανα εγώ. Εμείς αποφασίσαμε να κρατήσουμε μία ήπια στάση. Βγήκαν πράγματα, υπάρχει εντός Ηρακλή η γνωστή πέμπτη φάλαγγα που δημιουργεί πολλά εσωτερικά προβλήματα. Ποιοι την αποτελούν; Τα πολλά πρόσωπα από τις διάφορες πλευρές με τα ΑΦΜ. Οταν έχει διασπαστεί ο σύλλογος σε τόσα κομμάτια δεν ξέρουμε ποιος εκπροσωπεί ποιον. Πήγε ο ΟΦΗ που ήταν καταδικασμένος 100% και δικαιώθηκε έχοντας συμπαραστάτη τον κ. Αυγενάκη. Εχει ο Ηρακλής πλην Καράογλου και 2-3 ακόμη ατόμων τέτοια συμπαράσταση και δεν το γνωρίζω;»

 

«Θέλουμε έναν καθαρό Ηρακλή»

 

Καταλήγοντας στις δηλώσεις του ο κ. Παναγόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στα αιτήματα των κυανόλευκων, ενώ μίλησε και για τα επόμενα βήματα σε περίπτωση μη δικαίωσης.

 

«Εμείς λοιπόν ζητάμε, ο ΓΣ, που ειναι το πιο αγνό κομμάτι, να μας δώσει η Πολιτεία μία τελευταία ευκαιρία. Να δημιουργηθεί ένας καθαρός Ηρακλής και να τοποθετηθεί στη Super League 2.

 

Υπάρχει απαλλαγή του κ. Ρέμου, που συμπαρασύρει την ΠΑΕ, την τότε ΠΑΕ, το ιδρυτικό σωματείο. Και έχει υποστεί ο Ηρακλής ζημία 8 ετών. Αν δε δικαιωθούμε στην εφέσεων θα ασκήσουμε αγωγές κατά παντός υπεύθυνου για να πάρουμε τα χρήματα που έχουν χαθεί.»

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top