- Bluearena - https://bluearena.gr -

Με Καββαδά και Ζάρα στη λίστα του Καστρίτη

Ο μεταγραφικός προγραμματισμός του νέου Ηρακλή της Basket League βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μετά και την επίσημη ανάληψη καθηκόντων από τον Γιάννη Καστρίτη.

Πέρα από τις περιπτώσεις του Κώστα Κακαρούδη και του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, οι οποίοι αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, ο “κυανόλευκος” κόουτς σχεδιάζει να αρχίσει τις κινήσεις του στον συγκεκριμένο τομέα με την ένταξη Ελλήνων παικτών στο δυναμικό της ομάδας.

Προς αυτήν την κατεύθυνση φαίνεται να κινούνται οι επιλογές του Βασίλη Καββαδά και του Θόδωρου Ζάρρα, οι οποίοι βρίσκονται στο “στόχαστρο” και δεν αποκλείεται να προκύψουν σύντομα συμφωνίες.

Ο Βασίλης Καββαδάς (28 χρονών – 2.06), “μπαρουτοκαπνισμένος” σέντερ στη μεγάλη κατηγορία, εξετάζεται ως μία πολύ καλή επιλογή “βάθους” για τη θέση “5”, όπου – πιθανότατα – θα αποκτηθεί Αμερικανός για το βασικό σχήμα. Δυναμικός και έμπειρος, μπορεί να βοηθήσει και στο “4”, αν απαιτηθεί.

Επίσης εξαιρετική και έμπειρη λύση ως “back up” του βασικού για τη θέση “2” (επίσης αναμένεται να αποκτηθεί Αμερικανός ως βασικός) αποτελεί και ο Θόδωρος Ζάρας (32 χρονών – 1.97), ο οποίος μπορεί να προσφέρει ποιοτικό χρόνο συμμετοχής, ιδίως στον επιθετικό τομέα, με το χαρισματικό μακρινό σουτ, που διαθέτει. Λόγω του ύψους του, μπορεί να δώσει λύσεις και στη θέση “3”.

Πλέον, περνούμε σε φάση μεταγραφικών εξελίξεων στο μπάσκετ του “Γηραιού” και δεν αποκλείεται μέχρι την τέλους της εβδομάδας να έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις.

Σχετική εικόνα