Δρακόπουλος: “Θα κτίσουμε ομάδα, με προοπτική θετικής πορείας στην Α1”

Οι τοποθετήσεις του προέδρου της “κυανόλευκης” ΚΑΕ, σχετικά με το υπό δημιουργία αγωνιστικό σύνολο του Ηρακλή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θοδωρής Δρακόπουλος, ο οποίος μίλησε για την επιλογή του Γιάννη Καστρίτη αλλά και τις κινήσεις του μπασκετικού Ηρακλή.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την επιλογή του Γιάννη Καστρίτη: «Είχαμε κάνει πρόταση πριν κάποιες εβδομάδες, απλώς έτυχε ο κ. Καστρίτης να είναι με την Εθνική και δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε το θέμα. Το τελειώσαμε και τώρα σχεδιάζουμε την ομάδα για του χρόνου».

Για τις κινήσεις στον μπασκετικό Ηρακλή: «Στα διαρκείας κάτι κινείται αλλά ο κόσμος περιμένει τι ομάδα σχεδιάζουμε, τότε θα αρχίσει να δείχνει και το ενδιαφέρον».

Για το που θα κυμανθεί το μπάτζετ: «Το μπάτζετ θα είναι τέτοιο ώστε να μην κινδυνέψει η ομάδα με υποβιβασμό και να κάνει μία καλή πορεία στην Α’1, γιατί η χρονιά θα είναι αναγνωριστική. Ο προπονητής θα διαλέξει τους παίκτες, εμείς δεν θα ανακατευτούμε πουθενά».

Για επιλογές νεαρών Ελλήνων παικτών: «Αυτή πρέπει να είναι η στρατηγική μας για όλα τα χρόνια. Θα πρέπει να επενδύουμε σε νέους Έλληνες παίκτες, γιατί ο Έλληνας έχει κάποια προτερήματα. Αλλιώς αντιλαμβάνεται ένας Έλληνας ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και αλλιώς ένας έγχρωμος Αμερικάνος από την Λουιζιάνα».

Για την απουσία του Ολυμπιακού: «Για εμένα είναι κακό και για το ελληνικό μπάσκετ επίσης. Είναι διαφορετικό να παίξεις ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μέσα στο Ιβανώφειο από το να παίξεις με το Λαύριο ή την Καστοριά. Για εμάς που ασχολούμαστε και κάνουμε την τρέλα μας είναι διαφορετικό το να προσπαθείς να κερδίσεις τον Ολυμπιακό από το να κερδίσεις το Λαύριο. Ακόμα και για έναν παίκτη που θέλουμε να προσεγγίσουμε από το εξωτερικό, είναι καλύτερο να του πεις ότι θα αγωνιστεί κόντρα σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Γιούρολιγκ».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει στην Α’2: «Μετά την τελευταία απόφαση που πήραν στον ΕΣΑΚΕ δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Ολυμπιακός στην Α’1. Στην Ελλάδα όμως μπορούν όλα να γίνουν».

Σχετικά Άρθρα

Αδικαιολόγητο “φρένο” στις επιβεβλημένες αλλαγές…

Μπάσκετ

Back to Top