- Bluearena - https://bluearena.gr -

Συνάντηση προγραμματισμού, Δρακόπουλου – Καστρίτη – Καρβέλα

Επί αθηναϊκού εδάφους συναντήθηκαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Δρακόπουλος, ο νέος κόουτς της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ και άμεσος συνεργάτης, τόσο του προέδρου, όσο και του προπονητή, Δημήτρης Καρβέλας.

Ήταν η πρώτη φορά, που το συγκεκριμένο επιτελικό «τρίο» του καλαθοσφαιρικού Ημίθεου έβαλε κάτω όλα τα θέματα προγραμματισμού, τα οποία αφορούν στην ομάδα , η οποία θα συμμετάσχει στο προσεχές πρωτάθλημα της Basket League.

Συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της στελέχωσης του ρόστερ και του μπάτζετ, που θα χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό, ενώ η σύνθεση της νέας ομάδας αναμένεται να εκκινήσει από τη συμφωνία της παραμονής του κορυφαίου της χρονιάς της ανόδου, Κώστα Κακαρούδη και του αρχηγού των «κυανολεύκων», Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Συζητήθηκαν και περιπτώσεις Ελλήνων καλαθοσφαιριστών, οι οποίοι ενδιαφέρουν, ενώ ο Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται σε φάση εντατικής έρευνας για την απόκτηση ξένων (Αμερικανών, ως επί το πλείστον), οι οποίοι, στη συγκεκριμένη κατηγορία, αποτελούν το βαρόμετρο δυναμικής για κάθε αγωνιστικό σύνολο.

Από τη νέα εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της σύστασης του νέου δυναμικού του Ηρακλή, ενώ ο Γιάννης Καστρίτης προγραμματίζει να βρεθεί εντός των προσεχών ημερών στη Θεσσαλονίκη, ώστε να «πιάσει δουλειά» στο Ιβανώφειο και παράλληλα να προχωρήσει σε επισημάνσεις, σχετικά με το τι επιθυμεί ο ίδιος να τροποποιηθεί στο Κλειστό της ομάδας, ανάλογα με τις ανάγκες συμμετοχής της στην Α1.