- Bluearena - https://bluearena.gr -

Υπομονή τέλος! – “Έσκασαν” οι πρώτες προσφυγές εις βάρος του Τομ!

Μπορεί ο Τομ Παπαδόπουλος, όλο αυτό το διάστημα να χρησιμοποιούσε – επανειλημμένως και δημοσίως – το «αφήγημα» ότι δεν είναι σημαντική η απόκλιση πληρωμών αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της περασμένης περιόδου, αλλά όσοι γνώριζαν την απόλυτη πραγματικότητα, θεωρούσαν βέβαιο ότι θα φτάσουμε στην οριστική ρήξη.

Οι αθλητές του Ηρακλή έκαναν υπομονή, ακόμη και μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, διαπραγματεύτηκαν με τον μεγαλομέτοχο και όταν διαπίστωσαν ότι δεν τίθεται θέμα διάθεσης από την πλευρά του να εξυπηρετήσει τις οφειλές του απέναντί τους, προχώρησαν σε λήψη μέτρων μέσω της δικαστικής οδού.

Συγκεκριμένα, οι πρώτοι, που «ανοίγουν τον χορό των προσφυγών», είναι ο Μιχάλης Γιαννίτσης και ο Κώστας Καζναφέρης, οι οποίοι, μέσω των νομικών εκπροσώπων του, «έτρεξαν» το ζήτημα και πέτυχαν εκδίκαση των υποθέσεών τους για την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουλίου.

Είναι βέβαιο ότι – από εδώ και πέρα – ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας θα αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα, καθώς είχε μια άκρως προβληματική χρήση, που δημιούργησε σαφείς και σημαντικές οικονομικές υποχρεώσεις, οι οποίες – πλέον – βαρύνουν προσωπικώς τον ίδιο.

Αυτό, καθώς η συγκεκριμένη εταιρική μορφή, την οποία εκπροσωπεί ως ιδιοκτήτης, δεν πρόκειται να συνδεθεί από εδώ και πέρα με αγωνιστικό Τμήμα του ποδοσφαιρικού Ημίθεου και ουσιαστικά θα παραμείνει ανενεργή, χωρίς να έχει επιπτώσεις στον Σύλλογο η σε οικονομικό επίπεδο νοσηρότητά της.